Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Boudoir fotoshoot

16 september 2023 | 0 Reacties

Boudoir Fotoshoot bij MAIK JANSEN

Lang heb ik mezelf niet leuk, mooi of goed genoeg gevonden. Ik vermeed spiegels, deed expres felle kleuren in mijn haar of aparte kleding aan. Alles om mijn eeuwige onzekerheid te verbloemen. Inmiddels ben ik druk bezig met coaching en te leren mezelf te accepteren. Het was mijn coach die me op het idee bracht een boudoir fotoshoot te doen, of een lingerie fotoshoot.

De kracht van sensuele fotografie

Maik heeft mij hier heel erg in geholpen met deze boudoir fotoshoot. Hij stond open voor mij, waardoor ik me veilig genoeg voelde om telkens verder een stapje te nemen uit mijn comfort zone. Hierdoor heb ik mezelf letterlijk laten zien! Maik doet dit door echt de tijd voor je te nemen. Hij wil je echt leren begrijpen, hij stelt je op je gemak. De boudoir fotoshoot was een ware ervaring op zich. De haarstyling, de make-up, de tijd die je neemt voor jezelf. Ik ben heel dankbaar dat ik deze boudoir shoot heb kunnen doen en dat ik in een veilige omgeving mijn grenzen heb mogen opzoeken.

De kracht van een Boudoir Sessie ligt dus in het blootleggen van je ware zelf. Het gaat niet alleen om mooie lingerie foto’s; het gaat om het herontdekken van je eigen schoonheid en het omarmen van je imperfecties, het omarmen van jezelf.

Boudoir fotografie is meer dan fotograferen

Boudoir fotografie gaat verder dan esthetische beelden; het is een reis naar zelfliefde en acceptatie. Het heeft mij geholpen mijn onzekerheden te overwinnen en mijn eigen schoonheid te omarmen. Ik raad iedereen aan om deze bijzondere ervaring eens te proberen, en ik kan met zekerheid zeggen dat Maik een fijne gids is op deze reis.

Jouw boudoir fotoshoot

Ik kan iedereen aanraden deze vorm van “tijd voor jezelf” eens te nemen. Bij Maik ben je in goede handen. Wanneer je meer wilt dan een gewone boudoir fotoshoot of lingerie fotoshoot, wanneer je bezig bent met een reis naar zelfacceptatie en zelfliefde, wanneer je in een veilige professionele omgeving jezelf wilt ontdekken, raad ik je aan contact op te nemen.

Ben je op zoek naar mooie lingerie? Kijk eens op: Charlene Lingerie by Ingrid

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *