Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Profielfoto & glamour fotoshoot

17 augustus 2023 | 2 reacties

Hoi ik ben Lisa,

Laatst heb ik bij Maik weer een hele leuke fotoshoot gedaan. Na de vorige keer had ik zo’n mooi gevoel overgehouden! Dat wilde ik graag nog eens meemaken. In een paar jaar tijd zijn er veel dingen veranderd en ik heb een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben zelfverzekerder, volwassener, weet wat ik wil en deze positieve groei wilde ik nu terug zien in prachtige foto’s.

Glamour fotoshoot

Naast wat meer zakelijke profielfoto’s, wilde ik ook graag wat glamour foto’s maken. Ik voel me goed met hoe ik nu ben en dat mag ik best laten zien in classy en vrouwelijke foto’s. Zo kan ik genieten van mijn nieuwe zelfbeeld en dit gevoel voor altijd bewaren.

Weer een mooie ervaring

Het was leuk om weer met Maik in gesprek te gaan tijdens de voorbereiding van de fotoshoot. Het was zeer prettig en voelde vertrouwd. Net als de fotoshoot zelf. Deze was aangenaam en leuk! Maik laat je gedurende de shoot groeien waardoor je jezelf steeds prettiger voelt. Zijn rustige en enthousiaste communicatie werkt aanstekelijk. Op de juiste momenten is er afwisseling tussen actie en rust.

De hele ervaring laat me weer zien hoe trots ik mag zijn op mezelf, op de groei die ik heb doorgemaakt naar een mooie vrouw. Dat voel ik ook bij de foto’s. Ze laten mijn kracht zien, vrouwelijk en spannend. Ze laten me stralen en zeggen dat ik er mag zijn en mag doorgaan met mijn ontwikkeling.

Een aanrader

Ik ben heel blij met mijn ervaringen bij Maik en kan hem echt aanbevelen. Wanneer je twijfelt, weet je eigenlijk al dat je het graag wilt. Mijn tip is dus: doen! Je hebt van niemand toestemming nodig. Doe dit voor jezelf: hakuna matata.

Laat je onder de foto’s een berichtje achter?

Lieve groetjes,

Lisa

2 Reacties

 1. Lisa van heesch

  Wat was dit een geweldige ervaring! Echt een moment voor jezelf en uiteindelijk mooi om door jouw foto’s je persoonlijke groei te zien. Zeer waardevol en een echte aanrader

  Antwoord
  • maikjansen

   Hartelijk dank, Lisa. Wanneer je, net als jij, zo nu en dan weer terugkomt, kun je zo mooi je persoonlijke ontwikkeling zichtbaar maken en dit vieren met prachtige portretten. Vier het leven, met alles erop en eraan. Verwen jezelf.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *