Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

21 Diner fotoshoot

1 oktober 2023 | 0 Reacties

21 Diner fotoshoot: what a start of the day!

Hoi allemaal, ik ben Annebelle, 24 jaar oud, en ik wil jullie vertellen over mijn geweldige ervaring bij Maik Jansen Fotografie. Het draaide allemaal om mijn 21 diner, een belangrijk moment in mijn leven dat ik door de Corona-periode had moeten uitstellen. Nu kon het er eindelijk van komen.

Mijn moeder had die ochtend een verrassing voor mij: ik ging samen mijn mijn nicht ergens naar toe, maar ze hielden het verder allemaal geheim! Na een korte autorit, zat ik ineens in de stoel van een visagiste om vervolgens een shoot te doen. Wat een cadeau!

Dankzij Maik en zijn team werd mijn 21 diner nog specialer dan ik ooit had kunnen dromen.

Een Ontspannen Start van mijn 21 Diner

O jeetje. Een fotoshoot! Daar had ik me helemaal niet op ingesteld. Maik stelde me meteen op mijn gemak. Zijn energieke persoonlijkheid paste perfect bij de mijne. We konden enthousiast doen, samen lachen, maar ook even tot rust komen voordat we aan de slag gingen.

21 diner Fotoshoot: Plezier en Zelfvertrouwen

De fotoshoot zelf was ontzettend leuk. Ik voelde me snel op mijn gemak voor de camera, dankzij Maiks uitstekende begeleiding. Hij gaf geweldige tips en dacht met me mee. Als ik me even onwennig voelde, stelde hij meteen een comfortabele houding voor. In het begin was het best spannend, maar Maik maakte het proces zo soepel en plezierig, dat het al snel vanzelf ging.

Maik was niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een fijn persoon om mee te werken. Zijn energieke aanpak zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde. We hebben veel gelachen, maar hij wist ook de rust te bewaren wanneer dat nodig was.

Ik voelde me dichter bij mezelf komen en dat was een mooi gevoel.

Ontdekking van Zelfvertrouwen

Tijdens het hele proces ontdekte ik hoe lekker ik me eigenlijk voelde in mijn eigen lichaam. De fotoshoot hielp me om mijn zelfvertrouwen te vergroten en me op mijn best te voelen. Zo fijn om dat mee te kunnen nemen naar de rest van de dag. Het heeft echt bijgedragen aan deze mooie en speciale 21 diner.

De Kracht van de 21 diner Foto’s

Als ik naar de foto’s kijk, straalt blijdschap en zelfverzekerdheid van elke foto af. Ze vertellen me dat ik op die avond straalde van geluk. De complete ervaring bij Maik Jansen Fotografie heeft me nog blijer in mijn lijf gemaakt. Het was een onvergetelijke ervaring die ik voor altijd zal koesteren.

Boek een shoot, voor jezelf of je 21 diner

Mijn ervaring bij Maik Jansen Fotografie verdient absoluut een 10/10! Maik en zijn team hebben mijn 21 diner onvergetelijk gemaakt, en ik ben hen dankbaar voor de prachtige herinneringen die ze hebben vastgelegd. Als je op zoek bent naar een professionele en gepassioneerde fotograaf, zoek dan niet verder. Maik Jansen Fotografie is de beste keuze!

Als je twijfelt of een fotoshoot bij jou past, zou ik zeggen: Gewoon doen! Je weet pas hoe geweldig het kan zijn als je het hebt geprobeerd. Mijn tip is dat je je gewoon moet laten gaan. Laat alle twijfels achter je en geniet van het moment. Boek die shoot!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *