Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Fotoshoot activiteiten voor 50 plussers

4 maart 2024 | 0 Reacties

Wijsheid komt met de jaren. Zelfliefde ook! Je voelt meer ruimte om je eigen keuzes te maken. Door uit de schaduw te stappen laat je jezelf zien zoals jij bent, authentiek en krachtig. Wanneer je dit laat vastleggen in een fotoshoot, geef je (jezelf) een prachtig cadeau. Fotoshoot activiteiten voor 50 plussers versterken de connectie met jezelf en je geliefden.

Hieronder lees je de fotoshoot ervaring van Anita Brulleman (57).

50 plus vrouw


50 plus fotoshoot van Anita Brulleman

Op een mooie dag in november mocht ik iets bijzonders ervaren: een fotoshoot bij Maik Jansen Fotografie. Het was een waar feestje voor me en vandaag deel ik graag hoe deze bijzondere ervaring mijn kijk op schoonheid, zelfvertrouwen en leeftijd heeft getransformeerd.

Zelfontdekking

Vanaf het begin voelde ik me in goede handen. De voorbereiding op de fotoshoot was uitgebreid en doordacht. Maik nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde. Dit was niet zomaar een fotosessie; het was een reis naar zelfontdekking.

Flirten met de camera

De dag van de fotoshoot zelf was een onvergetelijk avontuur. Ik voelde me als een prinses, nee als een koningin, in de spotlight, maar op een manier die diep persoonlijk en authentiek aanvoelde. Maik’s professionaliteit en warmte maakten dat ik me kon openstellen op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ontdekte dat ik kon flirten met de camera, mijn comfortzone kon verlaten en mezelf op een krachtige manier kon uitdrukken.

Weg met valse bescheidenheid

Wat mij het meest trof toen ik de foto’s zag, was de sterke, mooie vrouw die terugkeek. Deze beelden herinnerden me eraan dat ik mag stralen, precies zoals ik ben, zonder enige vorm van valse bescheidenheid. Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden, en deze foto’s zijn een viering van die reis.

Glamour en boudoir voor de vijftigplusser

Deze ervaring bij Maik Jansen Fotografie heeft me geleerd om volledig te genieten van mijn vrouw-zijn, van de schoonheid die komt met de jaren. Aan alle vrouwen die twijfelen of een fotoshoot iets voor hen is, wil ik zeggen: doe het! Stap uit je comfort zone en laat jezelf zien. We zijn vaak te bescheiden omdat we denken dat we niet voldoen aan een jong schoonheidsideaal. Maar wij bezitten een innerlijke schoonheid die met de jaren alleen maar rijker wordt.

Fotoshoot activiteiten voor 50 plussers, een aanrader

Mijn advies? Koester je gezondheid, wees trots op wie je bent, en onthoud: “There is no use crying over spilt milk.” Leer van het verleden, maar blijf er niet in hangen. Vergelijking is het einde van geluk. Laten we vieren wie we zijn, op elke leeftijd.

Mijn ervaring bij Maik Jansen Fotografie was in één woord: top! En ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om ook hun eigen unieke schoonheid te omarmen.

Anita Brulleman is influencer voor vrouwen van 50 plus.
Volg haar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *