Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Corinne van Rooij

7 augustus 2023 | 0 Reacties

Door de glimlach heen ♡

Onthoud dat een glimlach een mooie emotie is om te geven, zo mooi dat hij alle andere emoties overstemd

Wanneer je door de lach heen bent, is er ruimte om in alle rust helemaal jezelf te zijn, mooi, zacht, lief, sexy en al het andere wat jou jou maakt

Er zijn ook emoties bij van verlies en die met een rauw randje

Deze emoties mag je omarmen als onderdeel van wat maakt wie je nu bent

Laat ze je de weg wijzen naar thema’s als kracht, loslaten, zelfstandigheid, zelfliefde, rust, vertrouwen en groei.

De fotoshoot

De fotoshoot was voor mij de afsluiting van een intensieve periode waarin ik heb geleerd stil te staan bij bovenstaande gevoelens en thema’s.

Ik heb geleerd om te luisteren naar mezelf en mijn lichaam, voor mezelf op te komen en om in mijn kracht te gaan staan. Het is nu tijd om mijn masker af te doen; mezelf te zijn en mijn eigen ruimte in te nemen. Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Dit alles in de nabijheid van de personen die zo worden gemist. 

Dank je wel Maik, voor jouw waardevolle bijdrage aan mijn proces. Jouw persoonlijke benadering en toegankelijke uitstraling hebben ertoe geleid dat ik me heb kunnen openstellen om mijn verhaal te delen. Met jouw treffende woorden, blik en warme hart is het je gelukt mij te doorgronden; door de glimlach heen!

Veel liefs,

Corinne

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *