Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Hanne van Elk

17 juli 2023 | 0 Reacties

Een Fotoshootervaring die Zelfvertrouwen Brengt

Hoi ik heet Hanne van Elk en ik ben 44 jaar.
Hieronder vertel ik over de fotoshoot die ik onlangs bij Maik Jansen heb gedaan.

Voorbereiding op de fotoshoot

De voorbereiding heb ik als zeer prettig ervaren. Maik luisterde naar mijn wensen en stelde vragen om een goed beeld te krijgen. Hierdoor voelde ik mezelf op mijn gemak en kon ik me ontspannen.

De fotoshoot zelf

In het begin was de fotoshoot een beetje spannend, zoals dat vaak het geval is wanneer je voor de camera staat. Maar dankzij de ontspannen sfeer, werd het al snel een mooie ervaring. Ik kon mezelf zijn en genieten van het moment. De visagie door Sabrina was super.

Ik heb Maik als persoon en als professional als zeer prettig ervaren. Hij nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Zijn relaxte houding en gebruik van humor maakten de fotoshoot leuk en plezierig.

Mooi op de foto

Tijdens het hele proces van de fotoshoot heb ik bij mezelf ontdekt dat ik wel mooi op foto’s kan staan en dat ik er mag zijn! Ik heb geleerd om zelfverzekerder te zijn en mezelf te accepteren zoals ik ben.

Wanneer ik naar mijn foto’s kijk, laten ze me zien dat ik er mag zijn. Ze herinneren me eraan dat ik mooi ben, zowel van binnen als van buiten. Ze stralen zelfvertrouwen uit en laten zien dat ik trots mag zijn op wie ik ben.

Door deze fotoshoot ben ik zelfverzekerder

Voor mij was het belangrijk om zelfverzekerder te worden en mezelf te accepteren. De fotoshoot heeft me geholpen om mijn onzekerheden los te laten en trots te zijn op wie ik ben. De complete ervaring heeft me zelfverzekerder gemaakt. Ik heb geleerd om mezelf te waarderen en te accepteren zoals ik ben. De fotoshoot heeft me een nieuw gevoel van eigenwaarde gegeven dat doorstraalt in mijn leven.

Advies aan twijfelaars

Voor de mensen die twijfelen of een fotoshoot bij hen past, zou ik zeggen: ga het ervaren. Het kan spannend zijn, maar het kan ook een krachtige en positieve ervaring zijn. Een fotoshoot kan je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en jezelf op een nieuwe manier te zien. Je verdient het om gezien te worden en trots te zijn op wie je bent.

Geniet

Mijn lievelingsuitspraak is “Geniet.” Het leven is te kort om niet te genieten van de mooie momenten. Een fotoshoot kan zo’n moment zijn waar je van kunt genieten. Dus, geniet van de ervaring, geniet van jezelf en geniet van het leven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *