Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Anne Arts van der Zanden

30 juni 2023 | 2 reacties

I can & i will

Hoi allemaal, ik heet Anne en ik ben 25 jaar. Ik volgde Maik al enkele jaren en nu was het tijd om contact met hem op te nemen voor een fotoshoot. Hieronder vertel ik er meer over…

De voorbereiding op de fotoshoot: mijn wensen en stijl

Samen met mijn moeder had ik een stylings- en adviesgesprek voorafgaand aan de fotoshoot. We bespraken onze individuele wensen. Bovendien mocht ik mijn favoriete jurken kiezen voor de shoot. Het was een fijn gesprek waarin we onze verwachtingen konden delen en we tips kregen voor onze voorbereiding.

De fotoshoot zelf: vol zelfvertrouwen voor de camera

Om mezelf extra kracht te geven, bracht ik mijn prachtige pumps mee naar de shoot. Bij aankomst hadden mijn moeder, Maik en Sabrina een kort gesprek om alles door te nemen. Vervolgens ging ik in de visagie en werd er nog wat aan mijn haar gedaan. Na de make-up was het tijd om de jurken aan te trekken, waarbij ik hulp kreeg van Sabrina. Terwijl de shoot vorderde, voelde ik me steeds vrolijker en zelfverzekerder. Maik werkt op een professionele manier en ik vond het echt leuk om te doen. Nadat mijn shoot was afgerond, was het de beurt aan mijn moeder. Terwijl ik mijn shoot had, werd zij klaargemaakt in de visagie en haar haar werd prachtig gestyled. Mijn moeder wilde graag in haar eigen kleding poseren, omdat dat beter bij haar paste. Ook zij heeft de shoot als zeer prettig ervaren.

Maik Jansen: een fijn persoon en een goede fotograaf

Als persoon en als fotograaf wist Maik precies wat mijn moeder en ik nodig hadden om mooie en leuke foto’s te krijgen. Hij maakte tussendoor ook grapjes, waardoor de sfeer niet te serieus werd en we ons op ons gemak voelden voor de camera.

Een reis van zelfontdekking

Tijdens het hele proces heb ik ontdekt dat ik trots ben op mezelf. Het is een krachtig gevoel om jezelf te zien zoals je bent en te accepteren wie je bent. De foto’s vertellen mij: “Wow, wat een girlpower!”

Wat ik meeneem uit deze ervaring?

Het besef dat zowel ik als mijn moeder dit veel eerder hadden moeten doen! Het is belangrijk om jezelf te vieren en momenten vast te leggen die je trots maken. Twijfel je? Dan zeg ik: je kunt toch gewoon je wensen en ideeën bespreken? En je gaat mega trots en vrolijk naar huis! Trust the timing of your life!

2 Reacties

 1. Anne

  Echt een top ervaring

  Antwoord
  • maikjansen

   Zo leuk, samen met je moeder in de visagie en foto’s maken.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *