Profielfoto’s voor de ondernemende vrouw

Jouw profielfoto bepaalt welke doelgroep je aanspreekt. In onze fotostudio verzorgen we magazine stijl fotoshoots voor zakelijke portretten met een professionele uitstraling. Hiermee laat je zien dat je jezelf, je bedrijf én je klanten serieus neemt.

profielfotoshoot nu voor slechts €390

Doordat je meer en beter gekwalificeerde klanten trekt, heb jij deze kleine investering snel terugverdiend. Bovendien zijn er niet één, maar twee profielfoto’s inbegrepen. Door af en toe te wisselen, krijg je een nóg groter bereik. Weet je dat al jouw volgers een melding ontvangen, wanneer jij een nieuwe profielfoto plaatst? Door de vele reacties ontstaat er telkens opnieuw extra aandacht voor jouw profielfoto en dus voor jouw merk. Dat ben je immers zelf.

Krijg de aandacht die je verdient

Doordat wij aandacht hebben voor jou, je wensen en je voorbereiding, zul je met meer zelfvertrouwen naar je shoot komen. En dat is terug te zien in jouw profielfoto’s. Een sterke uitstraling brengt je in de beste positie om jezelf en je service te verkopen. Al vóór je eerste klantcontact laat je profielfoto immers al een eerste indruk achter. Daarvoor is een professionele aanpak essentieel. Doordat je beter in beeld bent, ontvang je de aandacht die je verdient.

Goed geregeld

Je profielfoto is geen momentopname, maar het resultaat van een goede voorbereiding. Wij helpen je, van start to finish! Zo weet je precies wat je mee moet nemen aan kleding, schoenen en accessoires. Wij hebben hier al over nagedacht, zodat jij het niet meer hoeft te doen.

Wij regelen voor jou:

  • een relaxte voorbereiding met kleding- en stylingadvies
  • professionele visagie & hairstyling
  • coaching op pose en uitstraling
  • een gevarieerde & vriendelijk begeleide shoot met enkele kledingwisselingen
  • hulp bij het uitzoeken van je profielfoto’s
  • binnen twee uur klaar voor je volgende afspraak
  • je nieuwe professionele look binnen drie werkdagen

We garanderen een fijne fotoshoot met resultaten waar je blij van wordt. Met jouw nieuwe profielfoto’s voel je je goed en verkoop je jouw service met meer zelfvertrouwen aan beter gekwalificeerde klanten. Dat wil je en daar is onze aanpak op gericht.

Ben jij Ook zo enthousiast?

Van onze klanten horen wij dat ze door onze aanpak en de fotoshoot extra zelfvertrouwen hebben gewonnen en dat ze nooit gedacht hadden zulke mooie foto’s van zichzelf te hebben. En toch is daar niet veel meer voor nodig dan gewoon de stoute schoenen aantrekken en te ervaren hoe wij profielfoto’s maken voor vrouwen zoals jij. Stap die drempel over en je komt terecht in een gespreid bedje. Onze begeleiding werkt en dat bewijzen we telkens opnieuw.

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier invullen. Doe het nu, voordat we volgeboekt zijn. We bellen je zo spoedig mogelijk om je vragen te beantwoorden en een datum te plannen voor je fotoshoot.