Particulier

Er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand een betekenis vol beeld zou willen laten creëren. Wat die reden voor jou ook is, Maik Jansen Fotografie besteed altijd een hoge mate van aandacht en kwaliteit toe aan elke sessie. Want de juiste omstandigheden en sfeer helpen bij het bereiken van jouw doelstelling. De mooiste weergave van elk onderwerp.

Portretten

Een portret is in eerste instantie de visuele weergave van jou, hier en nu! Maik Jansen Fotografie is een specialist in het registreren van dat ene beeld wat jou definieert. Dat beeld wat vertrouwen, geluk of rust uithaalt. Maar waar JIJ op je best bent! En om bij dat moment te komen, helpt en ondersteunt ons team van professionals jou de hele weg!

Beauty shoot

Echte schoonheid komt vanbinnen. wij halen eruit wat erin zit. Bij Maik Jansen Fotografie ben jij in staat om die innerlijke schoonheid uit te stralen. In onze studio zijn wij in staat om voor diverse doelgroepen een geweldige ervaring te creëren die resulteren in impactvolle fotoseries. Jij moet het jezelf gunnen, dat is alles!

Custom fotoshoot

Dat aandacht voor jezelf iets met jouw zelfvertrouwen kan doen is algemeen bekend. Maar dat werkt ook andersom, je hebt iets bereikt, je bent op een goeie plek en je wilt dat bevestigen door jezelf te belonen met een mooie ervaring. Wij helpen je daar graag bij met onze kennis van zaken. Tegelijkertijd een coaching sessie hoe jezelf authentiek te presenteren…

Mini shoot

Onze Minishoots, daar kunnen we kort over zijn. Kort, maar prachtig… Jij weet wat je wilt en bent er helemaal klaar voor: een fotosessie en mooie portretten voor jouw personal branding, of gewoon omdat je het verdient! Minishoots: dezelfde kwaliteit voor een gunstig tarief!

Events

Het kan heel mooi zijn en mag best gevierd worden. Dat zien we elke dag in media en op de socials! Maar als jij iets te vieren hebt en je wilt dat op een passende wijze vastleggen? Sweet sixteen, 21 diner, een gala, het kan van alles zijn. Maik Jansen Fotografie zorgt voor een smaakvolle visuele herinnering aan jouw event, feest of activiteit.