Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media

Voel je goed met een make-over fotoshoot

23 december 2023 | 2 reacties

Een boost voor je zelfbeeld

Voel je goed met een make-over fotoshoot door: Ida de Wit

Voel je goed met een make-over fotoshoot

Hallo allemaal,

Ik ben Ida de Wit en ik wil graag mijn fijne ervaring delen bij Maik Jansen Fotografie.
Onlangs heb ik voor het eerst een make-over fotoshoot gedaan en deze heeft mijn kijk op mezelf en mijn eigen schoonheid, iets waar ik zelf vaak niet bewust van ben, op een hele positieve manier veranderd. Je voelt je goed in een make-over fotoshoot!

Voel je goed met een make-over fotoshoot

Drie weken voor de shoot werd ik uitgenodigd voor een voorbereidend gesprek. Het voelde meteen goed! Onder het genot van een heerlijke kop koffie hebben Maik en ik elkaar wat beter leren kennen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, besprak de mogelijkheden en dacht echt met me mee. Samen bespraken we de visagie, spullen die ik kon meenemen, de jurken die hij in zijn garderobe heeft en hoe de shoot zou verlopen. Dat gaf me vertrouwen, en vertrouwen is toch wel de sleutel in iedere samenwerking. Eigenlijk was zo de make-over al begonnen.

En dan de fotoshoot zelf… Oh, wat was dat fantastisch! In één woord: magisch! Ik stapte uit mijn comfortzone en voelde me al snel op mijn gemak. Het was bijzonder om stap voor stap meer in contact te komen met mijn innerlijke schoonheid. Maik leerde me dat je pas echt mooi bent als de inhoud en verpakking kloppen, en dat je een goed gevoel mag uitstralen. Een belangrijke les, vooral omdat ik vroeger een behoorlijk negatief zelfbeeld had. Deze ervaring heeft me geholpen dat oude gevoel compleet los te laten, iets wat ik iedereen gun! Je helemaal goed voelen in je vel is een waardevolle ervaring.

Je voelt je innerlijke schoonheid

Wat Maik betreft, ik kan hem alleen maar prijzen. Hij is niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een fantastisch persoon. Zijn manier van werken, het vertrouwen dat hij uitstraalt… hij creëert een ontspannen sfeer. Hierdoor haalt hij het beste in je naar boven en dat is echt zijn kracht. Hij stuurde me door de shoot heen, maar liet ook ruimte voor verstilling en rust. Hierdoor ontstond er ruimte voor mij. Voor ik het wist, was de tijd om, en had ik zoveel plezier gehad!

Tijdens het hele proces ontdekte ik dat ik contact mocht maken met mezelf, dat ik daardoor echt mezelf kon zijn en dat ik van binnen uit kon stralen! Als ik nu naar de foto’s kijk, zeggen ze tegen me: “wees trots op jezelf en laat al die negatieve stemmetjes zwijgen. Je bent mooi van binnen én van buiten. Hou dat gevoel vast en blijf jezelf, want je bent goed zoals je bent!”

Als bokscoach help ik dagelijks andere mensen weer hun innerlijke kracht terug te vinden zodat ze weer in zichzelf gaan geloven. Als je dat gaat voelen, gaat je energie stromen en ga je stralen van binnenuit. Dat is precies wat Maik vastlegt op een foto. Wat een mooie verbinding is dit.

Gun jezelf een make-over fotoshoot

Voor vrouwen die twijfelen of een make-over fotoshoot bij hen past, zou ik zeggen: gun het jezelf! Het is een ervaring die zo ontzettend fijn voelt en waarin je echt groeit. Bij Maik stap je veilig uit je comfort zone en ontdek je je innerlijke kracht. Het is een cadeau voor jezelf waar je steeds met een glimlach op terug kunt kijken.

Liefs,
Ida

Wist je dat Ida stress- en burn-out coach is? Je vind haar hier.

Dank voor het lezen. Laat je een berichtje achter? ❤️

2 Reacties

 1. Marije

  Wauw wat een gave foto’s!

  Antwoord
  • maikjansen

   ❤️

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *