Mariska_Joep_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Mariska_Joep_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

SCROLL DOWN

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

 
 

Magazine Weddings
Wij hebben erg fijn contact gehad voor, tijdens en na de bruiloft. Onze wensen zijn van te voren goed doorgenomen, en Maik nam hier uitgebreid de tijd voor. Op de dag van de bruiloft was er een hele prettige sfeer tijdens de fotoshoots. Maik ging op een fijne manier om met de gasten en ook de jonge kinderen waren weg van hem. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De foto’s geven een uitstekend beeld van hoe geweldig de bruiloft is geweest voor ons.
— Joep & Mariska, Vught

Bruidsfotografie

 

Trouwreportage

Door een journalistieke benadering, dus zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd zoals het écht was. Er ontstaat zo een reportage met pure, mooie, grappige en kwetsbare foto’s. Vaak gebruik ik daarvoor een kleine maar professionele camera om zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Soms zet ik ook mijn medium format camera in om grootse beelden te maken. De foto’s krijgen een mooie dieptewerking en een analoog karakter.

Mijn interactie met jullie en jullie dag-gasten is spontaan, open en eerlijk. De foto’s zijn dat ook.

 
Joep_Mariska_Getuigen_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
 
 

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot en de familieportretten regisseer ik wél veel meer. Ik gebruik “story telling” om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen kleine verhaaltjes waarin jullie elkaar telkens liefdevol ontmoeten. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht.

Hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daarmee help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige poses die bij jullie passen.

Als jullie het leuk vinden, zet ik mijn fashionervaring in en worden de poses geheel aangestuurd. We maken dan een modieuze en stoere reportage waar jullie passie vanaf spat!

Bruidsmeisje
 

Vóór en ná de bruiloft

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden maken. Ook super leuk voor op de uitnodigingen!

Gaaf is ook de vrijgezellen-shoot: een gezellige start van de vrijgezellen-dag samen met je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een fotoshoot. Daarna gaan jullie prachtig opgemaakt als fotomodellen op stap! Hartstikke leuk. Dit kan bij ons in de studio, of bij jou op locatie.

Wil je liever alleen shooten? Dat is gaaf wanneer je je proefkapsel en visagie hebt laten zetten. We maken dan een beauty-shoot of een spannende boudoir-sessie. Dat kan bij ons in de studio of op locatie. Ga je hem verrassen met een klein maar sexy fotoboekje?

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress noemen we dat. Een gaaf kado voor jezelf om nog eens in jouw mooiste jurk op de foto te gaan waarbij er tijd is voor super mooie poses en belichting.

 
 
Glamm the dress

Glamm the dress

 

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek bij mij in de studio (Dreumel).
Mail je me voor een afspraak? Of maak gebruik van de knoppen boven aan deze pagina.

Hartelijke groet,

Maik

fearless-logo-white-transparent-75-black.png
 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder:

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.

Volg magazine_weddings op Instagram: