Joep_Mariska_Getuigen_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Joep_Mariska_Getuigen_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Magazine Weddings


Bruidsfotografie met filmische beelden

SCROLL DOWN

Magazine Weddings


Bruidsfotografie met filmische beelden

Magazine Weddings

Filmische fotografie met de flair van fashion. Jullie liefde speelt de hoofdrol in een romantische reportage die zó de bladen in kan. De bruidsshoot is fris en fruitig. Daarna maakt de flitser plaats voor natuurlijk licht, zodat de sfeer van de locatie mooi overgebracht wordt in nostalgische FUJIFILM kleuren. Zo gaaf!
— Maik Jansen
 

Je bent welkom met je vragen. Stel ze geheel vrijblijvend:

 

Danielle vertelt over haar ervaring:


 

Bruidsfotografie

 
Hugging Dad

Door een journalistieke benadering, dus onopvallend en zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd: echt zoals het wás. Daarbij gebruik ik mijn empathische karakter om emotie en moment aan te voelen. Zo ontstaat een reportage met pure, mooie, grappige en kwetsbare momenten.

De ceremonie en de toespraken wil je intens beleven zonder door je fotograaf gestoord te worden. Daarom gebruik ik een stille camera, zonder flits. De beelden krijgen bij natuurlijk licht een mooie dieptewerking en geven daardoor een analoog gevoel, ook qua kleur. Ik heb een spontane interactie met jullie en met jullie daggasten, maar ik stuur zo weinig mogelijk aan. Achter de schermen blijf ik in nauw contact met jullie ceremoniemeester en videograaf / cateraar / DJ etcetera.

 
 

Tijdens de bruidsreportage en de familieportretten regisseer ik wel wat meer. Ik gebruik “story telling” om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen als het ware kleine verhaaltjes die jullie liefde illustreren. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht. Elke foto krijgt zo een eigen inhoud.

Maar hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daarmee help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige ongedwongen poses die bij jullie passen. Omdat ik veel vrouwen fotografeer, vormt de bruid het middelpunt van mijn aandacht. Als zij het wil zet ik mijn fashion-ervaring in en worden de poses geheel aangestuurd. Wanneer de bruidegom ervoor open staat, krijgt hij ook zijn eigen modieuze foto’s.

ddb_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
 

Foto’s vóór en ná de bruiloft

 
Portfolio-24.jpg

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden maken.

Gaaf is ook de vrijgezellenshoot, waarbij je jouw jurk showt aan je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een magazine style fotoshoot. Uiteraard gaan jullie daarna met zijn allen mooi opgemaakt op stap! Hartstikke leuk.

Wil je liever alleen shooten? Dat kan bijvoorbeeld wanneer je je proefkapsel hebt laten zetten. We maken er een beauty-shoot of een spannende boudoir-sessie van. Dat kan bij ons in de studio of op locatie. Gaaf om hem zo te verrassen!

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress. Een kado voor jezelf om nog eens in jouw mooiste jurk op de foto te gaan.

 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder:

Magazine Weddings