trouwfotograaf-2.jpg
trouwfotograaf-2.jpg

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

SCROLL DOWN

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

 
 

Magazine Weddings
Wij hebben erg fijn contact gehad voor, tijdens en na de bruiloft. Onze wensen zijn van te voren goed doorgenomen, en Maik nam hier uitgebreid de tijd voor. Op de dag van de bruiloft was er een hele prettige sfeer tijdens de fotoshoots. Maik ging op een fijne manier om met de gasten en ook de jonge kinderen waren weg van hem. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De foto’s geven een uitstekend beeld van hoe geweldig de bruiloft is geweest voor ons.
— Joep & Mariska, Vught

Magazine Weddings Bruidsfotografie

by Maik Jansen Fotografie

 

Spontane trouwreportage

Jullie dag, fotografisch vastgelegd zoals jullie en jullie gasten de dag beleefden met pure, mooie, grappige, kwetsbare en spontane foto’s. Ik meng me onder de gasten en gebruik een kleine maar professionele camera om zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Soms zet ik ook mijn medium format camera in om grootse beelden te maken. De foto’s krijgen een mooie dieptewerking, een analoog karakter en bevatten onbevangen (liefdes-) verhaaltjes.

Mijn interactie met jullie en jullie gasten is ongedwongen, vriendelijk, open en eerlijk. De foto’s zijn dat ook.

 
jacquelinge_tom-4.jpg
 
 

Liefdevolle fotoshoot

Tijdens de fotoshoot gebruik ik “story telling”: we vangen kleine verhaaltjes waarin jullie elkaar liefdevol ontmoeten. Zo zijn jullie helemaal jezelf en worden de foto's spontaan. De liefde doet de rest.

Er ontstaan verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige poses die bij jullie passen. Het gaat bijna vanzelf!

Als jullie het leuk vinden, zet ik mijn fashion-ervaring in en worden de poses geheel door mij aangestuurd. We maken dan een modieuze en stoere reportage waar jullie passie vanaf spat!

trouwfotograaf-2.jpg
 

Vóór en ná de bruiloft

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden maken. Ook super leuk voor op de uitnodigingen!

Gaaf is ook de vrijgezellen-shoot: een gezellige start van de vrijgezellen-dag samen met je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop met een fotoshoot. Daarna gaan jullie prachtig opgemaakt als fotomodellen op stap! Hartstikke leuk. Dit kan bij ons in de studio, of bij jou op locatie.

Wil je liever alleen shooten? Dat is gaaf wanneer je je proefkapsel en visagie hebt laten zetten. We maken er dan een beauty-shoot of een spannende boudoir-sessie van. Ga je hem verrassen met een klein maar sexy fotoboekje? Hij zal het práchtig vinden.

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress noemen we dat. Een gaaf cadeau voor jezelf om nog eens in jouw mooiste jurk op de foto te gaan waarbij er tijd is voor super mooie poses en belichting:

 
 
Glamm the dress

Glamm the dress

 

Eerst kennismaken….

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek bij mij in de studio (Dreumel).
Maak gebruik van de knoppen boven aan deze pagina.

Hartelijke groet,

Maik

fearless-logo-white-transparent-75-black.png
 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder:

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.

Volg de trouwfotografie van @magazine_weddings op Instagram: