Mariska_Joep_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Mariska_Joep_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

SCROLL DOWN

Magazine Weddings


Professionele Bruidsfotografie

 
 

Magazine Weddings
Wij hebben erg fijn contact gehad voor, tijdens en na de bruiloft. Onze wensen zijn van te voren goed doorgenomen, en Maik nam hier uitgebreid de tijd voor. Op de dag van de bruiloft was er een hele prettige sfeer tijdens de fotoshoots. Maik ging op een fijne manier om met de gasten en ook de jonge kinderen waren weg van hem. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De foto’s geven een uitstekend beeld van hoe geweldig de bruiloft is geweest voor ons.
— Joep & Mariska, Vught

Bruidsfotografie

 

Trouwreportage

Door een journalistieke benadering, dus onopvallend en zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd: echt zoals het wás. Daarbij gebruik ik mijn empathische karakter om emotie en moment aan te voelen. Zo ontstaat een reportage met pure, mooie, grappige en kwetsbare momenten. Daarvoor gebruik ik vaak een kleine stille camera, zonder flits. Soms zet ik ook mijn medium format camera in. De beelden krijgen bij natuurlijk licht een mooie dieptewerking en een analoog karakter.

Ik heb een spontane interactie met jullie en met jullie daggasten, maar ik stuur zo weinig mogelijk aan. Achter de schermen communiceer ik regelmatig met jullie ceremoniemeester. Zo kan jullie dag spontaan verlopen.

 
Joep_Mariska_Getuigen_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
 
 

Bruidsfotoshoot

Tijdens de bruidsfotoshoot en de familieportretten regisseer ik wél wat meer. Ik gebruik “story telling” om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen als het ware kleine verhaaltjes waarin jullie elkaar telkens liefdevol ontmoeten. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht. Elke foto krijgt zo een eigen inhoud.

Hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daarmee help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige ongedwongen poses die bij jullie passen. Als jullie het leuk vinden, zet ik ook mijn fashion-ervaring in en worden de poses geheel aangestuurd en maken we een modieuze reportage waar jullie passie vanaf spat.

Bruidsmeisje
 

Vóór en ná de bruiloft

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden maken. Ook super leuk voor op de uitnodigingen!

Gaaf is ook de vrijgezellenshoot: een gezellige start van de dag samen met je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een fotoshoot. Daarna gaan jullie met zijn allen mooi opgemaakt als fotomodellen op stap! Hartstikke leuk. Dit kan bij ons in de studio, of bij jou op locatie.

Wil je liever alleen shooten? Dat is gaaf wanneer je je proefkapsel en visagie hebt laten zetten. We maken dan een beauty-shoot of een spannende boudoir-sessie. Dat kan bij ons in de studio of op locatie. Ga je hem verrassen met een klein maar sexy fotoboekje?

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress noemen we dat. Een gaaf kado voor jezelf om nog eens in jouw mooiste jurk op de foto te gaan waarbij er tijd is voor super mooie poses en belichting.

 
Glamm the dress

Glamm the dress

 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder:

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.

Een spontaan en emotioneel moment tussen vader en zoon.