Portfolio-38.jpg
Portfolio-38.jpg

Bruidsfotografie


In Magazine Style

SCROLL DOWN

Bruidsfotografie


In Magazine Style

Magazine Weddings

Tijdens de ceremonie ben in the moment, voel waar de emotie is en leg deze journalistiek vast.
Bij de bruidsreportage stuur ik aan en zorg ervoor dat jullie samen mooie momenten beleven. Daarbij zet ik mijn fashion-ervaring in voor belichting en pose; mijn Magazine Portraits stijl.
— Maik Jansen
 
 
 
 
 Journalistiek beeld: pure emotie

Journalistiek beeld: pure emotie

Door de journalistieke benadering, dus onopvallend en zonder aansturing, leg ik jullie belangrijke momenten heel puur vast. Daarbij gebruik ik mijn empathische karakter om het juiste moment aan te voelen. De ceremonie en de toespraken wil je intens beleven zonder gestoord te worden. Daarom werk ik op deze momenten met een stille camera zonder flits. Tijdens de bruidsreportage en de familiefoto's maak ik daar juist wél gebruik van om de Magazine Portraits stijl te creëren.

 
 

Samen prachtig vastgelegd worden in een editorial, magazine fotoshoot, dat is natuurlijk mooi. Maar hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daar hoeven jullie je niet druk om te maken. Ik zorg ervoor dat jullie het samen heel leuk hebben. Daardoor ontstaan vanzelf prachtige poses, ook als je dat totaal niet gewend bent. Dan voeg ik mijn expertise toe en vraag bijvoorbeeld je handen te ontspannen. Het resultaat zijn magazine portretten waarmee je je bruidsalbum wilt vullen.

 Magazine Portraits: spontane poses, uitgekiend licht

Magazine Portraits: spontane poses, uitgekiend licht

 
 
 Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! Je kunt ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden laten maken.

Gaaf is ook de vrijgezellenshoot, waarbij je jouw jurk showt aan je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een magazine style fotoshoot. Uiteraard gaan jullie daarna met zijn allen mooi opgemaakt op stap!

Wil je liever alleen shooten? Dat kan bijvoorbeeld wanneer je je proefkapsel hebt laten zetten.

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress. Een kado voor jezelf.

 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder: