wanted_2.JPG
wanted_2.JPG

Sphere


VIRTUELE RONDLEIDINGEN IN UW BEDRIJF

SCROLL DOWN

Sphere


VIRTUELE RONDLEIDINGEN IN UW BEDRIJF

 

Laat zien dat u met de tijd meegaat!

 

Vanaf €75 ...

... gunt u uw klanten een VR kijkje in uw bedrijf of woning (verkoop)

 


GOOGLE
MAPS

Wanneer klanten u zoeken op Google Maps, zorg er dan voor dat hun eerste kennismaking top is. Haal street-view naar binnen en gun ze een kijkje.

GOOGLE ZOEKEN

Via uw Google-bedrijfsvermelding bent u vierentwintig uur per dag te bezoeken. Breid deze zichtbaarheid uit met 360° foto's en films.

FACEBOOK PAGINA

Verwelkom uw Facebookpubliek in uw onderneming. Met 360° foto's en filmpjes biedt u transpa-rantie voor een betrouwbare uitstraling.

WONING VERKOPEN?

Geef potentiële kopers een duwtje in de rug met een virtuele rondleiding door uw woning. Met 360° foto's en films verkoopt uw huis zichzelf.


Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct als Maps.

Gemiddeld genomen leidt 41% van deze zoekopdrachten tot een locatiebezoek.

Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken.


Klik en sleep met uw muis om rond te kijken in deze afbeelding. Op Facebook en Google Maps worden dergelijke foto's direct herkent en weergegeven in 360 graden. Met een smartphone in de hand, of in hun VR-bril, kunnen potentiële klanten rondkijken in uw winkel of bedrijf. Klik hier voor een voorbeeld (gebruik uw smartphone).

 


Klik hier voor  een voorbeeld  (gebruik uw smartphone)

Klik hier voor een voorbeeld (gebruik uw smartphone)

ONDERZOEK

In juli 2015 is door een onafhankelijk onderzoeksbureau een kwantitatief marktonderzoek uitgevoerd om erachter te komen welke invloed virtuele rondleidingen hebben op de toenemende interesse van consumenten in lokale bedrijven (met name bij het reserveren van een hotel of restaurant).

 • Er is online onderzoek gedaan bij consumenten die de afgelopen 30 dagen online hadden gezocht naar een restaurant of hotel (op een willekeurig apparaat).
 • Tussen 21 juli en 2 augustus zijn reacties verzameld van 1201 respondenten.
 • Er waren verschillende versies gemaakt van een lokale bedrijfsvermelding (een voor een hotel, de andere voor een restaurant) met basisinformatie, foto's en/of een virtuele rondleiding (voor elke versie werd dezelfde inhoud gebruikt).
 • Respondenten werd gevraagd één van de verschillende versies voor elk bedrijf te bekijken (in willekeurige volgorde). Elke respondent bekeek het volgende:
  • 1 hotelvermelding + 1 restaurantvermelding en
  • 1 vermelding met een virtuele rondleiding + 1 vermelding zonder een virtuele rondleiding

  Opmerking: De presentatie van de verschillende vermeldingen was gelijkmatig willekeurig en consequent.

 • Na het bekijken van elke vermelding moesten de respondenten hun interesse in het boeken van een reservering beoordelen.
 • De beoordelingen voor de verschillende vermeldingen (met of zonder rondleiding) werden bijeengevoegd om inzicht te krijgen in het effect van virtuele rondleidingen op de interesse in het bedrijf.

Het volledige onderzoeksverslag kunt u hier downloaden (Engels).