Ideeën voor fotoshoots:

Familie voor de witte achtergrond

Familie voor de witte achtergrond

Studioshoot in Horssen

Deze fotosessies vinden plaats op een binnenlokatie inclusief voorzieningen (kleedkamer, sanitair én koffie!).

Heeft u een profielfoto nodig voor gebruik op uw website of op social media? Of wilt u al een tijdje van die leuke gezinsfoto's laten maken met een witte achtergrond? Boek dan een studiosessie en kom naar Horssen! Hier vind u enkele foto's uit de fotostudio.


Fotoshoot op locatie:

Een shoot op een karakteristieke locatie kan bijdragen aan de sfeer in de foto's en deze een verhaal mee geven. Dat kan bijvoorbeeld bij u op kantoor zijn, in de winkel of bij u thuis. Uiteraard is het ook mogelijk dat u naar Horssen komt. In deze prachtige omgeving ken ik vele fotogenieke locaties. Wat dacht u van een sessie op een dijk, bij een kasteel (ruïne), in het bos of in een oude boerderij? Klinkt goed? Binnen een straal van 15 km vanuit Horssen, breng ik geen reiskosten in rekening!


Familie voor hun huis

Familie voor hun huis

Vindt u het leuk om uw huis als achtergrond te hebben, de tuin, of een drukke winkelstraat? Wilt u samen met uw hond of met de sportclub op de foto? Of met uw paard? Wilt u uw gezin op de gevoelige plaat vastleggen tijdens een wandeling in het bos? Of heeft u een hobby waar u trots op bent? Vraag dan een fotoshoot op locatie aan.

 


Kindershoot op locatie met de mobiele studio

Kindershoot op locatie met de mobiele studio

Mobiele studio

Als u foto's op uw locatie wilt mét een studio-achtergrond, neem ik standaarden, softboxen, flitsparaplu's, flitsers, gels, triggers en ander fotografiemateriaal mee. Na een kwartiertje staat er een complete fotostudio voor u klaar, inclusief achtergrondsysteem. Van tevoren bespreken we wat voor soort portret u wilt. Gaat u voor een profielfoto, een driekwarts portret (bovenlichaam) of voor een totaalportret en wilt u zittend of staand op de foto? Dit is belangrijk in verband met de breedte van de achtergrond die ik voor u meeneem. Immers, hoe hoger het portret, hoe breder de achtergrond hoort te zijn om er niet naast te kijken. Geef eventueel ook de gewenste kleur van de achtergrond aan. Blauw wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruikt. Ook is het belangrijk om te weten met hoeveel personen u op de foto gaat.

 


Omgevingsportret

Locatieportret

Een bijzondere vorm van locatiefotografie is het locatieportret. U krijgt dan foto’s die professioneel belicht zijn met op de achtergrond bijvoorbeeld uw kantoor, werkruimte of woonkamer. Als het weer het toelaat, kunnen we naar buiten zodat een mooie boom, een prachtig uitzicht of een oude kloostermuur als achtergrond kan dienen. Het omgevingslicht wordt met flitslicht gebalanceerd om een natuurlijk of meer dramatisch effect te creëren.


Model for a day

Model Fashion Shoot

Model Fashion Shoot

Wil je er echt als een topmodel uitzien? Ga je voor ‘better than life’? Dan is dit een belevenis voor jou! Samen starten we op Pinterest een "mood-board", zodat ik goed bij jouw wensen kan aansluiten. Vul dit moodboard met foto's waar jij zou willen ruilen met het talent dat erop staat. Tijdens de shoot  word je door mij gecoacht en je leert op een ongedwongen manier poseren voor de camera. We creëren zoveel mogelijk verschillende looks, bijvoorbeeld door verschillende standpunten en belichtingstechnieken toe te passen. Natuurlijk is het ook mogelijk tussendoor van kleding en accessoires te wisselen, of zelfs van omgeving. Niet alle fashion-foto's worden immers voor een studioachtergrond gemaakt. Na de shoot ontvang je een contact sheet met alle foto's. De door jou gekozen foto’s worden daarna door mij thuis  op de computer bewerkt, waarbij ik bijvoorbeeld oneffenheden en losse haren verwijder. Je zult er TOP uitzien! Vraag deze shoot aan.