Hoi

Deze pagina mag onderling gedeeld worden door mensen die direct betrokken zijn bij Ruisseau Claire of JM juweliers.

05-04-2015

Inmiddels heb ik het genoegen met Anouk van Swaaij te hebben gesproken. Zij vond onderstaande foto's leuk. Ik heb ze voorzien van de logo's van Ruisseau Claire en JM Juweliers en tevens voorzien van mijn watermerk. Deze foto's mogen door iedereen gebruikt worden. Sterker nog, please do! Maak je reclame voor de kapsalon, juwelier en voor mij? Thanks a lot!

O ja, ik zou het fijn vinden wanneer je mijn facebookpagina een Like wilt geven. 

Groetjes en fijne paasdagen,

Maik Jansen

 


 

04-04-2015

Contact sheets

Hieronder vind je de (onbewerkte!) resultaten van de foto's van Ruisseau Claire tijdens de Fashion Show Spring Edition in Beneden Leeuwen. Ze staan op contactsheets. Alle foto's hebben een uniek nummer die je kunt gebruiken om ze te bestellen. Wanneer je foto's bestelt, bewerk ik deze uiteraard zo mooi mogelijk, zodat ze er TOP uit zullen zien.

> Graag hoor ik welke foto's je interesse hebben.


Voorbeeld van een gratis foto.

Voorbeeld van een gratis foto.

Gratis foto's bestellen

Foto's die voorzien zijn van mijn logo / watermerk zijn gratis en mogen in alle (Social) Media gebruikt worden! Op deze manier betaal je mij met publiciteit die je voor mij genereert. Uiteraard is het mogelijk ook het logo van Ruisseau Claire in de foto te verwerken. Wel beperk ik het aantal gratis foto's tot een redelijk aantal (afhankelijk van de publiciteitswaarde die de foto's voor mij vertegenwoordigen). Zet je er ook een link bij naar mijn website www.maikjansen.com? Of een tag naar mijn Facebookpagina? Thanks.

 

Foto's zonder mijn logo/naamsvermelding bestellen kan op drie manieren.


1. Digitale webformaat foto's

Elke digitale webformaat kost €15 (ex BTW).
Let op! Een webformaat foto is mooi voor op je telefoon, computer, of tablet, maar is ongeschikt voor afdruk. Kenmerk van een webformaat foto is dat deze een formaat van 800 pixels heeft op de lange zijde. Prima voor een digitaal fotoboek, niet voor een afdruk daarvan.


2. Digitale grootformaat foto's

Deze zijn te vergelijken met de negatieven van vroeger. Een fotograaf geeft daarmee afdrukmogelijkheid uit handen. Dat maakt zulke bestanden duur. Een digitale grootformaat foto zonder mijn logo kost dan ook €70,- (ex BTW). Er zijn weinig scenario's te bedenken waarvoor dat gunstig is, behalve voor afdrukken voor commercieel gebruik. Aan de andere kant kun je dan wel bij mij een grote reclameposter bestellen (voor in de salon of op in een stoepbord bijvoorbeeld).


3. Afdruk van foto's (aanrader!)

Een afdruk van 20x30 cm kost €17,50. Dat is natuurlijk super om in de kapsalon neer te zetten! Voorwaarde is dat er ook een reclamekaart van mij in de kapsalon neergezet wordt. Afdrukken op andere formaten? Vraag naar de mogelijkheden.


Bonus

Wanneer je foto's laat afdrukken, ontvang je dezelfde foto's digitaal op webformaat zoals de foto hierboven.


Vragen? Neem contact met me op.

Een fotoshoot boeken? Klik op de link.

Lees ook de disclaimer en de voorwaarden.

Realiseer je dat de foto's niet in opdracht zijn gemaakt en derhalve door mij gepubliceerd en verkocht mogen worden aan derden.

 

Groetjes,

Maik


Recensie

Google Maik Jansen Fotografie

Ik zou het op prijs stellen wanneer je een recensie zou willen schrijven. Dat kan via Facebook en via Google (beiden zou helemaal geweldig zijn).

Groetjes,

Maik