header-1-2.jpg
header-1-2.jpg

Recensies


Reviews

SCROLL DOWN

Recensies


Reviews

Ervaringen van opdrachtgevers.

Wilt u ook een recensie plaatsen, gebruik dan deze links:

Google

Facebook

The Perfect Wedding
 


Trouwen in de Tuinen van Appeltern
Wat ik erg prettig vond bij onze bruidsshoot is dat Maik ons gelijk op ons gemak stelde. Hij had heel veel leuke ideeën voor de foto’s, maar was ook benieuwd of wij nog bepaalde wensen hadden. Tijdens de ceremonie is het niet eens opgevallen dat hij er was. En ook erg fijn dat hij ons uit de brand kon helpen toen ons geheugenkaartje vol zat. Wij kijken met erg veel plezier terug op de dag en genieten nog steeds ontzettend van de mooie foto’s!
— Laura en Yuri, Druten

Trouwen in Vught
Erg fijn contact gehad voor, tijdens en na de bruiloft. Onze wensen zijn van te voren goed doorgenomen, en Maik nam hier uitgebreid de tijd voor. Op de dag van de bruiloft was er een hele prettige sfeer tijdens de fotoshoots. Maik ging op een fijne manier om met de gasten en ook de jonge kinderen waren weg van hem. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De foto’s geven een uitstekend beeld van hoe geweldig de bruiloft is geweest voor ons.
— Joep en Mariska, Vught

Magazine Portraits Damesportret
Het was een hele leuke middag met lieve mensen die ons wegwijs maakten in de wereld van de fotografie. Ik heb veel trucjes geleerd om mooier op de foto te staan en er hele mooie foto’s aan overgehouden. Dank je Maik en Sabrina voor de fotoshoot. Een echte aanrader!
— Ivonne, Beneden Leeuwen

Meester Portret door Maik Jansen Fotografie
Maik dank je wel voor de gezellige middag en de mooie foto’s. Met dank aan Sabrina voor de visagie
Veel gelachen en ook wel geleerd 😉
Ik voelde me op mijn gemak 😊
Dat is ook in de foto’s terug te zien!
Voor mij erg vermoeiend maar zeker de moeite waard.
— Marjan, Beneden Leeuwen

Kloosterboerderij van Buuren
Maik Jansen heeft vorig jaar bij ons (Kloosterboerderij van Buuren) geweldige bedijfsfoto’s gemaakt. We gebruiken zo nog steeds in onze promoties, voor de herkenbaarheid richting de klant. Vriendelijk, makkelijk benaderbaar, geïnteresseerd en professioneel met mooi eindresultaat!
— Mirjam, Horssen

Melanie
Maik is een fijne fotograaf die zeer professioneel werkt, mooie foto’s maakt en je goed op je gemak laat voelen. Zeker een aanrader!
— Melanie, Wamel

Marie José Sas
Onlangs ben ik 50 geworden en ik had Maik benaderd om foto’s op mijn feest te maken. Ik heb Maik leren kennen als een spontane en enthousiaste fotograaf. Verder had ik verschillende ideeën en Maik dacht overal in mee hoe hij hiermee kon helpen om dat te realiseren. Maik heeft prachtige foto’s gemaakt op mijn feest en menigeen aan het lachen gemaakt. Het eindresultaat is prachtig, hierdoor kan ik met veel plezier terugkijken op een geweldige avond. Dank je wel Maik voor de prachtige foto’s (en als verrassing ook nog een leuk filmpje) die je gemaakt hebt. Ik zou jou bij iedereen aanbevelen. Groetjes van Marie-José.
— Marie José, Dreumel

Shannon
Vandaag heeft Shannon van Maurik een visagiste die haar nog mooier heeft gemaakt dan ze al is ♥. Enorm veel aandacht aan besteed. Er werd tijd door Maik genomen door zaken uit te leggen. Al en met een reuze fotosessie. We kwamen net thuis had Shannon al 1 foto binnen, de rest gaat nog komen en dan keuzes maken. Ze vind het een geweldige mooie ervaring. We zitten nu nog na te genieten. Dank je wel Cindy en Maik voor alles. Vakkundig zijn beide geweldig.
— Jenneke en Shannon, Waardenburg

moeder dochter fotoshoot
Samen met mijn moeder op de foto, dat gebeurt eigenlijk nooit. Na een lekker bakje koffie en een gezellig kletsje ging ik als eerste de make-up in. Cindy deed het gezellig en vertelde ook het een en ander over de make-up. Daarna ging mijn moeder in de make-up. De sfeer was gezellig en ontspannen. Kleding gekozen en samen met mijn moeder op de foto. Maik gaf goede duidelijke aanwijzingen. Na de shoot hebben we nog eventjes nagezeten met een lekker glas bubbels (alcohol vrij). Dankjewel Maik en Cindy voor de gezellige dag en voor de prachtige foto’s. De reacties zijn alleen maar leuk en positief. Hartelijke groetjes, Bonna en Nynke
— Bonna en Nynke de Vries, Beesd

Nick de Groot
Voor zowel Maik als voor mij een nieuwe ervaring om zo op de foto te gaan, maar de samenwerking verliep top! Maik laat je je op je gemak voelen en denkt volledig mee met je wensen en uiteraard enorm tevreden met de resultaten!
— Nick de Groot, Apeldoorn

Huisman ETECH
Maik is een enthousiaste fotograaf. Wij hebben hem enkele keren gevraagd foto’s te maken voor onze wervingscampagnes. Hij weet onze medewerkers goed te triggeren en super op de foto te zetten. Verder denkt hij goed mee en is alles mogelijk. Zelfs een wervingsfilmpje, waar wij erg blij mee zijn.
— Huisman Etech Experts, Druten

Elsa Tijnagel
Ik heb laatst een fotoshoot gehad bij Maik. Ik vond het in het begin best spannend. Maik heeft me daar goed bij geholpen door mij op me gemak te laten voelen door zijn openheid en vrolijkheid daardoor voelde ik me een stuk fijner! Een top fotograaf en het zijn super mooie foto’s geworden!
— Elsa Tijnagel, Boven-Leeuwen

Iris van Kempen
Ik heb al 2 keer een fijne samenwerking met maik gehad!! Hij is een fijne en gezellige fotograaf die er voor laat zorgen dat jij op die dag je speciaal voelt! Hij maakt prachtige foto’s en luisterd ook graag naar wat jou menig is en wat jij mooi vind! Zo krijg je de mooiste foto’s waar jij op straalt! Top maik bedankt!!
— Iris van Kempen, Puiflijk

Lisanne_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Ik heb samen met mijn vriendin een fotoshoot gedaan bij Maik! Dit was een geslaagde dag. Maik is een enthousiaste fotograaf met verschillende ideeën over fotografie en erg leuk om mee samen te werken. Ook staat hij open voor eigen input, erg fijn. We hebben hele mooie foto’s geschoten, waar we heel erg blij mee zijn. Dankjewel Maik!
— Lisanne van Kessel, Geldermalsen

Scarlett Mekkes
Mijn eerste fotoshoot, en wat was het leuk!
In het begin even wennen maar Mike zorgt ervoor dat je helemaal in de goede stemming komt. Ik vond het fijn dat ik zelf ook met ideeen kon komen. De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik ben er erg trots op! Een echte aanrader dus!!
— Scarlett Mekkes, Deil

Bruidspaar_bruidsmeisje
Een top-fotograaf die goed luistert naar jouw wensen en die meedenkt om je dag perfect te maken.
— Dewi & Dennis, Tiel

Iris_Maik_Jansen_Fotografie-3.jpg
 
Wat een fijne samenwerking!
Je doel komt tijdens de fotosessie écht naar voren,
Vrouwen krachtiger laten voelen!!
Je werkt netjes en je luistert ook naar wat de klant zelf wil!
Top!
— Iris van Kempen, Druten

Jeroen Niels
Maik is een echte professional. Vanaf het eerste moment was er een klik en dat zie je terug in de foto’s; een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Ik kan Maik daarom van harte aanbevelen.
— Jeroen, Arnhem

tpfspiegel_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Met Maik als fotograaf ben je gegarandeerd van prachtige foto’s van je bruiloft. Maik maakt net wat originelere foto’s dan een andere fotograaf. Ook is hij heel spontaan, sterk in communicatie en je hebt niet door dat hij er is. Wij kregen veel complimenten van onze daggasten over de spontaniteit en origineliteit over de manier van fotograferen. Maik is een echte aanrader!
— Danielle & Dennis, Opheusden

Bert en Geert
Vanaf het eerste moment dat Maik binnen kwam, was er een klik. Hij wist ons al snel op ons gemak te stellen, want hoewel de foto’s thuis gemaakt werden, vonden we het toch wel spannend, we zijn het niet gewoon om echt te poseren voor een fotograaf. Maar hulde, het werd gezellig, alles werd heel professioneel uitgelegd en het leek in een oogwenk voorbij!
— Bert Roelofs, Druten

Bruidspaar_gras
Goede fotograaf, prachtige foto’s en snelle levering. Wij zijn geen mensen om te poseren en vonden het een beetje ongemakkelijk. Maik stelde ons op ons gemak en zorgde dat wij er fantastisch op stonden! Tijdens de ceremonie heb ik niet gemerkt dat hij er was. Tijdens het foto’s maken met onze vrienden en familie ging het lekker vlot en spontaan!
— Miriam & Marc, Geldermalsen

Sacha P
What a nice person and a great photographer!!! So happy to have met you Maik!!! Hope to see you soon again!!!!
— Danny Picot, Brussel

Rosalie Willemsen
Fijne fotograaf ......geduldig, goede ideeen, neemt de tijd, resultaat top foto’s!!!!
— Chantal Willemsen, Arnhem

Kinderfotografie
Maik heeft mijn dochter prachtig vast weten te leggen. Hij nam de tijd en wist het beste uit haar te krijgen.
— Maaike van Hapert, Eindhoven

Floor Bartels
Vorige week een fotoshoot gehad bij Maik, super leuke ervaring, voelde me heel snel op mijn gemak, fijne tips tijdens het shooten. Super blij met de resultaten!
— Floor Bartels

Laura Thijssen
Heel spontaan wat fotos gemaakt bij WANTED FASHION samen met Maik! Wat een enthousiasme... heerlijk!
— Laura Thijssen, Druten

Lysa van der Jagt
Mijn eerste shoot, was erg leuk !! Zag er professioneel uit en voelde me op me gemak ! De resultaten zijn ook erg mooi geworden !!! Mooie scherpe foto’s en licht inval was perfect!
— Lysa van der Jagt, Wamel

Bruid in het gras
Ik voelde mij als bruidsmodel zeer op mijn gemak bij Maik! Erg professioneel en met een grapje op zijn tijd! Er was een heerlijke sfeer en we hadden een prachtige dag. Waardoor Maik een hele mooie shoot heeft neergezet, boven mijn verwachting! Het lijkt mij zeker leuk om nog eens samen te werken Maik!!!! Ik zou Maik aan een ieder aanbevelen voor een shoot.
— Yara Verheijen Hetzel, Beneden Leeuwen

The Kiss
Gezellige, goede fotograaf die er voor zorgt dat je je op je gemak voelt. Lekker ontspannen sfeer. Hij maakt echt prachtige foto’s. Ook kun je al je wensen aan hem doorgeven en denkt hij mee. Dit alles om een prachtige serie foto’s te kunnen maken.
— Stephan Gijsbers, Alphen

Wij vonden dat Maik het professioneel en op een leuke wijze heeft gedaan. De foto’s zijn super mooi geworden! :) Alle artiesten staan er mooi op en er is een goede sfeerimpressie te zien van de dag.
— Bert Roeterdink, Star on Stage, Tiel

trouwjurken
Zeer enthousiaste fotograaf met veel energie, tips en ideeën. Fijn om mee samen te werken. En het resultaat zijn prachtige foto’s.
— Astrid Peters, Bruidscouturier, Wamel

Fantastische fotograaf! Goed oog voor detail en erg secuur in het eindresultaat. Erg prettig in de samenwerking.
— Floor van Lanen, MUAH, Arnhem

naamloos-156.jpg
Afgelopen zondag mogen samenwerken met Maik voor een bruidsshoot! Een geweldige ervaring..Maik stelt je op je gemak waardoor er een stukje spanning weg valt met als resultaat prachtige foto’s op de mooiste plekjes! Maik is een top fotograaf die het nog ver gaat schoppen!
— Miranda Walraven, Wamel

Pastel Bruidsjurk
Je bent een leuke en gezellige fotograaf, je geeft goede tips fijn om mee samen te werken!
— Marit Peters, Nijmegen

Charmaine Intres
Heb een erg leuke dag gehad! En erg mooie foto’s, ik voelde me op me gemak en het was allemaal erg professioneel! Je weet wat je aan elkaar heb. Het was een super ervaring! Zeker een aanrader.
— Charmaine Intres, Zoetermeer

Demi Mulders
Hele leuke shoot gehad voor WANTEDfashion! Maik is een enthousiaste fotograaf die gelukkig de beste tips geeft en er alles aan doet om de perfecte foto te krijgen!
— Demi Mulders, Beneden-Leeuwen

Een shoot gehad voor Wanted Fashion, voelde me snel op mijn gemak en een fijne samenwerking met super mooie resultaten!
— Ilaya Zomerschoe, Alphen

zwangerschapsfashion
Een zwangerschapsshoot, da’s best spannend! Door Maiks relaxte en gezellige aanwezigheid konden we lekker onszelf zijn en daardoor hebben we de shoot als heel prettig ervaren. Jij neemt de drempel op een fijne en ongedwongen manier weg en daardoor waren wij veel meer op ons gemak. En dan natuurlijk waar het allemaal om draait: hele mooie en creatieve foto’s! Dankjewel Maik!
— Mirjam Puijker, Horssen

Familiefoto
Maik, harstikke bedankt voor de mooie maar vooral gezellige shoot die we laatst bij je gedaan hebben! Verrassend hoe ontspannen de kids bij je waren. Normaal hebben ze het er niet zo op om foto’s te laten maken. De resultaten zijn geweldig! Super werk geleverd! Bedankt! Groetjes
— José Daamen, Ottersum

WANTED Fashion
Hele gave shoot gehad voor mijn winkel. Maik is super enthousiast en luistert goed naar wat je wilt en mooi vind en denkt met je mee. De foto’s zijn echt super mooi geworden!
— Kiki Starrenburg - WANTED Fashion - Beneden Leeuwen

Familie Shoot
Wij zijn zeer tevreden over de foto’s, de shoot de communicatie etc. Als we weer foto’s willen laten maken, of iemand ernaar vraagt zullen we Maik Jansen altijd adviseren.
— Manuela en Jeroen Nout, Geldermalsen

loveshoot
Wij hebben een super leuke en gezellige dag gehad in de studio en de omgeving! Ben super blij met de resultaten van de foto’s ze zijn super geworden! Echt een top fotograaf! Zeker de moeite waard!
— Naomy Brands, Oss

Model Tattoo
Erg mooie en leuke fotoshoot gehad! Humor,spontaan, ontspannen sfeer! Top fotograaf!!
— Rowena Schuijers, Oss

Red Smoke
Hartstikke leuk en gezellige shoot gehad! Top service alles!
— Mariëlle Hol, Alphen

Runway
Erg mooie foto’s zijn er van ons gemaakt tijdens de
Modeshow’s door Maik!! Heel blij mee!
— Mieke Post, Boven-Leeuwen

familie_shoot
Met Maik een familie-fotoshoot gehad, bij ons thuis, was heel relaxed! Maik is een prettige, ontspannen fotograaf, die spontaan en soms na overleg de mooiste foto’s maakt. In Horssen zeggen wij: Keibedankt, Maik!!
— Marian Derksen-Stevens, Horssen

Familie Montage
Maik, bedankt voor de fotoreportage van mijn jubileum. Het fotoboek is een mooie, blijvende herinnering. En ook bedankt voor de gezellige fotoshoot voor het feest en later nog in de studio. We vonden het allemaal (de kids ook!) leuk en -niet onbelangrijk- met een mooi resultaat! Groetjes, Astrid en de rest.
— Astrid Lenkens, Oploo

Familieshoot
We vonden het zeer prettig samenwerken met je Maik en je gaf ons al vanaf het allereerste begin van de fotoshoot het volste vertrouwen dat er mooie foto’s ontstaan. Dat komt denk ik vooral doordat je weet waar je het over hebt (skills), je daarbij ook nog eens beschikt over een indrukwekkend arsenaal van (foto)apparatuur én weet hoe je die moet inzetten/gebruiken/ toepassen.

Je communiceert lekker laagdrempelig en betrok ons op een leuke manier bij het creatieve proces. Ook richting de kids => Ook belangrijk ;-)
Kortom; nice job done Maik!
— Geert van Raaij, Vortum-Mullem

Trouwen op Ibiza
Maik jansen maakt prachtige foto’s en erg professioneel! Geeft veel tips onder het fotograferen en doet het op een leuke manier. Helemaal top!
— Vera van Hattem, Ochten

beautiful portrait
Maik heeft prachtige foto’s gemaakt van onze dochter Ilana! De samenwerking was goed en de sfeer ontspannen wat resulteerde in een serie mooie foto’s.
— Marjan De Bruijn, Rosmalen

Maik is zeer creatief en neemt echt de tijd voor het mooiste resultaat!
— Maarten Meijer, Soest

familieportret
Mooie foto’s en prettige fotograaf.
Bedankt Maik!
— Linda Lansdaal, Groesbeek

Christa
Zeer fijne manier van werken! Denkt ontzettend goed mee en staat open voor alle ideeën om te kijken wat er mogelijk is. Zeer gevarieerde sets en een professionele manier van werken. Uiteraard ook met echt prachtig resultaat waar vreselijk veel reacties op zijn gekomen (tel niet meer bij te houden!) Ik zeg op naar een volgende shoot!
— Christa Vd H, Eindhoven

Maud Lanters
Maik is een enthousiaste fotograaf die er echt iets moois van wil maken. Een fijne samenwerking waarin je zelf ook met ideeën kunt komen. Een super leuke ervaring die voor iedereen aan te raden is! En gegarandeerd een leuk eindresultaat.
— Maud Lanters, Geldermalsen

Rico Hueso
Naar mijn mening is Maik jansen een heel goede fotograaf en niet dat alleen hij coacht/ stuurde me perfect aan, heel fijn. Ook niet te serieus. Een heel gezellige en fijne fotograaf om mee te werken. En het belangrijkste is dat ik heel blij met de foto’s en de reacties daarop ben.
— Rico Hueso, Nijmegen

Daphne Adam
Leuke en goede fotograaf! Staat open voor ideeën en suggesties. Fijne communicatie vooraf en achteraf. Als visagiste krijg je ook alle ruimte voor ideeën te delen en voel je je betrokken. Super!
— Daphne Adam, MUA, Rotterdam

naamloos-34.jpg
Zeer goede fotograaf, super om mee samen te werken je hebt geen enkel minuut de tijd om ergens anders aan te denken het is puur werken en lachen.
Van mij part mogen er meer zoals jij zijn. Unieke magic Maik!
— Ninho André, Tilburg

Monique Huls
Fijne fotograaf om mee samen te werken. Erg enthousiast en veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Neemt de tijd om door te nemen wat er bereikt wil worden en gaat daar dan ook voor.
— Monique Huls, Zwolle

Joyce van Steenis
Zoals Maik zei: deze shoot is fun, spannend maar fun. Dit is precies zoals ik het heb ervaren en wat ook terug te zien is op de foto’s. Ik kan iedereen aanraden om een shoot te doen bij Maik Jansen Fotografie.
— Joyce van Steenis, Meteren

naamloos-29.jpg
Was ‘n erg leuke shoot, veel gelachen! Prachtige foto’s.
— Anna Kok, Horssen

Janneke Jansen
Spontane, leuke en relaxte fotograaf! Erg scherp en snelle levering.
— Janneke Jansen, Druten

Monique Basten
Hele gezellig fotosessie gehad met mijn vriendin bij Maik. Leuke spontane foto’s geworden die professioneel gemaakt zijn. Helemaal top dat zo iemand in ons eigen dorp zit !
— Monique Basten-Loeffen, Horssen

In het begin was ik erg zenuwachtig. Ik had namelijk nog nooit een shoot gedaan.

Suzan Doornbusch
Gelukkig wist Maik heel goed wat hij tegen me moest zeggen waardoor ik me steeds comfortabeler begon te voelen. Het poseren ging steeds gemakkelijker en voelde steeds natuurlijker. Hierdoor zijn de foto’s erg mooi geworden!
Door de belichting, de positie van de camera en het bewerken op de computer heb ik nu foto’s van mijzelf waarin ik er op mijn best (en beter) uit zie.
Ik heb echt het idee dat Maik mijn ‘beste kant’ bij elke foto heeft gevonden en uitgelicht. Ook mijn familie en vrienden waren super positief over de foto’s. De foto’s krijgen zelfs nu nog likes, terwijl ze al een aantal maanden op Facebook staan.
Maik was flexibel, kon goed luisteren naar wat ik wilde en had zelf ook goede ideeën. Het eindresultaat was precies wat ik in mijn hoofd had (ook al wist ik soms niet goed hoe ik het moest uitleggen). Ik zou Maik Jansen zeker aanraden aan anderen!
— Suzan Doornbusch, Rotterdam

VariaDoc.jpg
Maik Jansen is een talentvolle bedrijfsfotograaf die zeer prettige in de omgang is. Hij denkt met je mee, let goed op de instructies (briefing), maar durft ook suggesties te geven. Wij hebben Maik Jansen ervaren als een enthousiaste fotograaf die in staat is “out of the box” te fotograferen. Hij heeft ons laten zien dat hij daarnaast ook kennis van zaken heeft op het gebied van de nabewerking van de door ons gekozen foto’s.
— TallComponents, Nijmegen

 

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem contact met mij op.

Like, deel, plus, pin of tweet deze pagina naar uzelf of uw contacten en 'stay in touch'! Gebruik onderstaande knoppen: