Puur Jij Portret Sessie

Een puur jij portret in zwart-wit, zonder professionele visagie of nieuwe kleren, laat zien dat jij jezelf mag zijn. Hoe jij naar de studio komt, is helemaal aan jou. Het is altijd goed, als je maar jezelf bent. We fotograferen je in drie kledingsetjes. In donkere kleding, in lichte kleding en een setje waarin je meer huid laat zien. Ze mogen casual zijn, sexy, kwetsbaar, stoer…. Wat jij wilt.

Puur voor jezelf. Puur voor je moeder, je dochter, je geliefde. Of je je al oud voelt, of jong… het is een prachtig proces en dus een waardevol cadeau.

 

Wat gaan we doen tijdens je
Puur Jij Portret Sessie?

Eerst hangen we je kleding in het rek: een donkere, een lichte outfit en een setje waarin je wat meer huid laat zien. Daarna start de fotosessie. We kletsen en laten ons leiden door het moment. Natuurlijk geef ik je tips en begeleid ik je, maar niet in standaard poses. Die ontstaan namelijk vanzelf vanuit jou. Jij bent uniek en daardoor de portretten ook! Het enige wat jij moet doen is jezelf zijn. Direct na de shoot bekijken we alle foto’s en help ik je met het kiezen van jouw favorieten. Je ziet dan je pure zelf, zonder filters. Een waardevolle ervaring. Daarna plaats je je bestelling en ontvang snel je de digitale versies van de prints die je aangeschaft hebt. De prints ontvang je binnen enkele weken.

Puur portret, puur een boost voor jezelf 

Belangrijk om te onthouden:

De shoot start met een reservering van €290 voor de shoot, inclusief drie digitale foto’s. Je kunt dit bedrag ook besteden aan mooie fotoproducten, zoals een handgemaakt Story Book uit Italië (€2990), aan losse fotoafdrukken in passe-partout (€250 p.s.) of aan de vele andere opties en pakketten. We bekijken je foto’s direct na de shoot. Je krijgt ze allemaal te zien (ja, ook die met je ogen dicht, of als je in de lacht schiet). Het is een krachtig onderdeel van de beleving, dus van het proces naar zelfontdekking.  Ik help je met de keuze van je favorieten, zodat jij zeker bent dat je de allermooiste foto’s bewaart. Je ziet jezelf door en nieuwe lens van positiviteit.

Puur ben jij op je mooist en nu is altijd het beste moment. 

 

En verder:

Wanneer je je aan het voorbereiden bent, vergeet dan niet dat jij gewoon jezelf mag zijn. Kom als jezelf. Voor de een is dit een comfortabele sweater, de ander komt in een corset. Zij zijn zij. Jij bent jij! Maak het jezelf ook niet te moeilijk. Neem gewoon wat mee uit je eigen kast. Het is een gewone dag. Show some skin: dit is voor ieder iets anders. Misschien wil je fine art naakt. Of in een witte oversized blouse en lingerie. Of is een extra knoopje open voor jou al heel wat? Het maakt écht niet uit. Alleen jij kent de grenzen van jouw comfort zone. Daar mag je binnen blijven, wanneer je dat wilt, of een beetje uitstappen. Dat is aan jou en je gevoel van het moment.

Be comfortable in your own skin!

 

Ik wil vrijblijvend informatie over Puur Jij Portret

Contact ons

Nieuwstraat 10, Dreumel

0487 234 987

info@maikjansen.com

KVK : 60082291
BTW-nr. : NL001899377B87

Volg ons op social media