Hoi

Deze pagina mag onderling gedeeld worden door mensen die direct betrokken zijn bij Pure Fashion, Ibiza People of De Agave

8-04-2015

Hoi iedereen. Inmiddels ben ik klaar met de foto's die Vera graag wilde hebben. Ze zijn hieronder toegevoegd met het PURE logo. Later vandaag zal ik nieuwe contact sheets plaatsen, zodat ook de anderen foto's kunnen aanvragen.

Groetjes,

Maik

Edit: de contactsheets staan hieronder klaar.

 

06-04-2015

De foto's die voorzien zijn van logo's mogen door iedereen gebruikt worden. Sterker nog, please do! Maak je reclame voor de Pure Fashion, Ibiza People, De Agave en voor mij? Thanks a lot!

O ja, ik zou het fijn vinden wanneer je mijn facebookpagina een Like wilt geven. 

Groetjes en fijne paasdagen,

Maik Jansen

 Contact sheets

Hieronder vind je de (onbewerkte!) resultaten van de foto's. De afbeeldingen staan op contactsheets. Alle foto's hebben een uniek nummer die je kunt gebruiken om ze (gratis) te bestellen. Wanneer je foto's bestelt, bewerk ik deze uiteraard zo mooi mogelijk, zodat ze er TOP uit zullen zien. Het watermerk zoals deze nu op de foto's staat wordt uiteraard weggehaald.

Graag hoor ik welke foto's je graag wilt hebben. 


 

Contact sheets voor Vera.

Hieronder vind je de (onbewerkte!) resultaten van de foto's van Vera in de winkel. Het is de eerste keuzeset die ik ga bewerken. Hierna volgen ook de andere foto's. De afbeeldingen staan op contactsheets. Alle foto's hebben een uniek nummer die je kunt gebruiken om ze (gratis) te bestellen. Wanneer je foto's bestelt, bewerk ik deze uiteraard zo mooi mogelijk, zodat ze er TOP uit zullen zien. Het watermerk zoals deze nu op de foto's staat wordt uiteraard weggehaald.

> Vera, graag hoor ik welke foto's je graag wilt hebben. 


Gratis foto's bestellen

Foto's die voorzien zijn van mijn logo / watermerk zijn gratis en mogen in alle (Social) Media gebruikt worden! Op deze manier betaal je mij met publiciteit die je voor mij genereert. Uiteraard is het mogelijk ook het logo van Pure Fashion in de foto te verwerken. Wel beperk ik het aantal gratis foto's tot een redelijk aantal (afhankelijk van de publiciteitswaarde die de foto's voor mij vertegenwoordigen). Zet je er ook een link bij naar mijn website www.maikjansen.com? Of een tag naar mijn Facebookpagina? Thanks.

 

Foto's zonder mijn logo/naamsvermelding bestellen kan op drie manieren.


1. Digitale webformaat foto's

Elke digitale webformaat kost €15 (ex BTW).
Let op! Een webformaat foto is mooi voor op je telefoon, computer, of tablet, maar is ongeschikt voor afdruk. Kenmerk van een webformaat foto is dat deze een formaat van 800 pixels heeft op de lange zijde. Prima voor een digitaal fotoboek, niet voor een afdruk daarvan.


2. Digitale grootformaat foto's

Deze zijn te vergelijken met de negatieven van vroeger. Een fotograaf geeft daarmee afdrukmogelijkheid uit handen. Dat maakt zulke bestanden duur. Een digitale grootformaat foto zonder mijn logo kost dan ook €70,- (ex BTW). Er zijn weinig scenario's te bedenken waarvoor dat gunstig is, behalve voor afdrukken voor commercieel gebruik. Aan de andere kant kun je dan wel bij mij een grote reclameposter bestellen (voor in de winkel of in een stoepbord bijvoorbeeld).


3. Afdruk van foto's (aanrader!)

Een afdruk van 20x30 cm kost €17,50. Dat is natuurlijk super om in de winkel neer te zetten! Voorwaarde is dat er ook een reclamekaart van mij in de winkel neergezet wordt. Afdrukken op andere formaten? Vraag naar de mogelijkheden.


Bonus

Wanneer je foto's laat afdrukken, ontvang je dezelfde foto's digitaal op webformaat zoals de foto hierboven.


Vragen? Neem contact met me op.

Een fotoshoot boeken? Klik op de link.

Lees ook de disclaimer en de voorwaarden.

Realiseer je dat de foto's niet in opdracht zijn gemaakt en derhalve door mij gepubliceerd en verkocht mogen worden aan derden.

 

Groetjes,

Maik


Recensie

Google Maik Jansen Fotografie

Ik zou het op prijs stellen wanneer je een recensie zou willen schrijven. Dat kan via Facebook en via Google (beiden zou helemaal geweldig zijn).

Groetjes,

Maik