*** Panorama team page ***


Welkom.

Je bent uitgenodigd op deze pagina omdat je deel uitmaakt van het team voor de Panoramashoot

op Vrijdag 26 februari van 11.30 uur tot 17.00 uur

in het Inntel Hotels Rotterdam centre

Op deze pagina delen we informatie die je nodig hebt voor de shoot. Deze wordt aangevuld wanneer er vragen zijn op onze facebookgroep. Stel je vragen gerust!.


Moodboard:

De foto in het midden, links, geeft de locatie weer waar we shooten. De rest van de foto's geven de sfeer aan en dienen ter inspiratie voor de styling en poses. Key words: beauty, style, looks, curves, fashion, interaction, connection, pose, location.

note: de foto's worden in kleur geschoten met een eventuele conversie naar mono (grijswaarden) in de naproductie.

De foto links in het midden is door mij gemaakt op dezelfde locatie in Rotterdam. De rest van het moodboard: diverse fotografen.


Werkplan

1 fotograaf, 1 MUAH, 3 modellen.

Zodra het eerste model uit de visagie komt, worden er enkele porfolioplaten gemaakt voor dat model. Ook van het tweede model worden direct na de visagie enkele foto's gemaakt. Vervolgens begint de eerste duo sessie in de eerste set kleding. Dan komt ook het derde model uit de visagie en ook van haar maak ik een korte serie, waarna de tweede duo sessie start. Zo is er telkens een model vrij om te assisteren en/of om te kleden en/of in de visagie te zitten en zijn de duo sessies telkens gevarieerd in samenstelling en kleding.

Tot zover het plan. En plannen zijn er om vanaf te wijken. Ik weet bijna zeker dat we op een gegeven moment ook foto's maken met zijn drieën. :-D

Tijdlijn

11.30 uur: We ontmoeten elkaar in Bar en Brasserie Water, onder in het Inntel Hotel Rotterdam voor een gezamenlijke lunch.

12.30 uur: Naar de 16e etage. We bewonderen even het uitzicht en dan gaat Daphne aan de slag met de visagie

14.00 uur: Eerste model(len) uit de visagie en omgekleed, de shoot begint, fun fun fun!

16.00 uur: We bezoeken enkele andere locaties in het Hotel met zitjes en statafels.

17.00 uur: Einde en afscheid, uitkijkend naar mooie resultaten.


De gegevens nog eens op een rij:

Waar: Panoramazaal, 16e etage van Inntel Hotels Rotterdam centre, met uitzicht op de Erasmusbrug en de Kop van Zuid.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Zalmstraat 1 (GPS parking Erasmusbrug)
Terwenakker 18 (GPS parking Boompjes)

+31 (0)10 413 413 9

Let op! Parkeren is op een kleine loopafstand vanaf het hotel. Zelf parkeer ik op de parkeerplaats onder de Erasmusbrug.

Wanneer: Vrijdag 26 februari van 11.30 uur tot 17.00 uur.

Waarvoor: portfolio-boost voor alle deelnemers, dus geen vergoeding (we shooten op TFP basis). Er is geen commercieel doel, dus we kunnen freestylen. Dat wil zeggen dat ook jullie inbreng meegenomen wordt in de shoot. Let's have fun!
download hier de TFP overeenkomst.

Wat meenemen: verschillende setjes met kleding waarin je je mooi voelt, met minimaal een setje dat voldoet aan het moodboard (benen en armen bloot); schoenen met hoge hak; accessoires als tasjes en een ondertekende versie van de tfp overeenkomst (zie hierboven).


Fotograaf: Maik Jansen (Maik Jansen Fotografie | Fashion Cannon)

MUAH: Daphne Adam (Blush by Daphne)

Stylist: tot op heden geen aanmeldingen.