Magazine portraits

Boek jouw make-over fotoshoot en ontdek je de mooiste versie van jezelf. Onze visagiste zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet. Een glamourjurk uit onze collectie maakt je make-over compleet. Wanneer je in de spiegel kijkt, voel je je mooi en dat zien we terug in de foto’s.

Glamour & Boudoir fotoshoot

Omdat we elkaar in de voorbereiding uitgebreid gesproken hebben, voel je je thuis en op je gemak. Door onze open begeleiding voel je je helemaal oké met jouw nieuwe look en de fotografie. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan en voor je het weet mag je je omkleden voor de volgende set. De tijd vliegt voorbij. Je voelt je mooi, sterk en on top of the world.

Hair & make-up

Klasse en schoonheid komen van binnen. Laten we daar professionele visagie, haarstyling een een mooie outfit aan toevoegen. Onze visagiste geeft je bruikbare tips. Welke kleuren passen bij jou en laten je stralen? Welke technieken horen daarbij?

Zo zul je voor altijd stralen!

Metamorfose

We maken een foto vóór je de visagie in gaat, zodat je deze kunt vergelijken met jouw Magazine Portraits. Zo zul je zien wat een prachtige vrouw in je schuilt. Je bént mooi, sowieso, maar door de vertrouwde sfeer tijdens de fotoshoot zul je je onzekerheid loslaten en gaan stralen. Resultaat?
Schoonheid en zelfvertrouwen in je hart.

Beauty Shoot

Je trek je mooiste outfit aan, of kiest een van onze glamour-jurken en dan laten we jouw schoonheid naar buiten stralen tijdens de fotoshoot. Centraal staan vrouwelijke charme, klasse, een goed gevoel en een mooie uitstraling. Door de magie van fotografie versterken we jouw schoonheid. Wij doen de poses voor én vertellen hoe het licht en de poses van invloed zijn. Dát zie je terug in de resultaten: waanzinnige foto’s met een touch of glamour.

Echt een oppepper voor je zelfvertrouwen.

Onthulling

Direct na de shoot bekijken we samen je fotopresentatie en krijg je de gelegenheid afdrukken te bestellen. We helpen waar nodig met je keuze.

Je makeover biedt je de gelegenheid om jezelf met nieuw elan te presenteren. Na de onthulling loop je dan ook zelfverzekerd onze studio uit. Je voelt je op je mooist en bent helemaal klaar voor de stad, een terrasje of een feest. Geniet ervan!

Wil jij impact en jezelf groot presenteren aan de muur van je (slaap-) kamer of kantoor? Of liever een set foto’s in een album of Collection Box?

Stronger together

Een Magazine Portraits fotoshoot met zijn tweeën is dubbel plezier en kost niets extra! Samen in de make-up, samen een fotoshoot en daarna samen op stap: het ultieme uitje kan niet beter beginnen! Verdubbel de make-over-belevenis en vier jouw speciale band met je partner, moeder, dochter, of vriendin. We maken er een feestje van!