Lisanne_Maik_Jansen_Fotografie-2.jpg
Lisanne_Maik_Jansen_Fotografie-2.jpg

Magazine Portraits


SCROLL DOWN

Magazine Portraits


MP_Fashion_Sessions.jpg
 
 

Schoonheid beleven

Dat is het mooiste gevoel wat er is. Haal het in huis door bij ons je make-over te boeken.

Hair & make-up

Wij gaan uit van klasse en schoonheid in elke vrouw! Daar voegen we mooie visagie en haarstyling aan toe. Onze visagiste geeft je bruikbare tips. Welke producten passen bij jou en laten je stralen? Welke technieken horen daarbij? Je krijgt jouw persoonlijke schoonheidsadvies op een formulier mee.

Beauty Shoot

Na je make-over, trek je je mooiste outfit aan en laten we jouw schoonheid naar buiten stralen tijdens de fotoshoot. Centraal staan vrouwelijke charme, klasse, een goed gevoel en een mooie uitstraling. Door de magie van fotografie versterken we jouw gevoel van schoonheid. Wil je leren wat voor jouw bouw flatteus is en hoe je dat kan gebruiken voor de volgende keer dat iemand je fotografeert? Wij vertellen je hoe licht en pose van invloed zijn op jouw lichaam. Deze tips zie je terug in de resultaten: foto's met een touch of glamour, waar je verbazend mooi op staat.

En dan lekker uitgaan

Je make-over biedt je de gelegenheid om jezelf met nieuw elan te presenteren. Loop dus zelfverzekerd onze studio uit en bezoek de stad, een terrasje of feest nu je op je mooist bent. Geniet ervan!

Na een week kom je terug in de studio, bekijken we samen je foto-presentatie en krijg je de gelegenheid afdrukken te bestellen. Na levering geven jouw Magazine Portraits je een complimentje, telkens als je ze bekijkt.

 

You don't have to be a model to look like one! 

Metamorfose

We maken een foto voor je de visagie in gaat om deze later te vergelijken met jouw Magazine Portrait. Je zult zien dat er ook in jou een prachtige dame schuilt. Jij bént mooi, sowieso, maar wij geven je nét wat meer dan je gewend bent. Je hoeft geen model te zijn om er prachtig uit te zien!

 

We tillen je op door de prachtige make-up, laten je zweven met een briesje in je haar en zetten je op dat voetstuk waar je thuishoort. Bij magazineportraits.com staat JOUW vrouwelijke charme centraal, want.....

Wat je aandacht geeft groeit!

 

Stronger together

Samen in de make-up, samen een fotoshoot en vervolgens samen een terrasje bezoeken: het ultieme dagje uit kan niet beter beginnen! Verdubbel de make-over-belevenis door hem te delen en versterk die speciale band met je moeder, dochter, of vriendinnen. Stronger together!  Dat gunnen we jullie!

 

Ben je toe dat positieve gevoel?