Scarlett_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
Scarlett_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Magazine Portraits Make-over Shoot


SCROLL DOWN

Magazine Portraits Make-over Shoot


 

Schoonheid beleven

Dat is het mooiste gevoel wat er is. Beleef het door bij ons je make-over en fotoshoot te boeken.

 

Hair & make-up

Wij gaan uit van klasse en schoonheid in elk mens! Jij bent mooi! Laten we daar een professionele visagie en haarstyling aan toevoegen. Onze visagiste geeft je bruikbare tips. Welke producten passen bij jou en laten je stralen? Welke technieken horen daarbij? Je krijgt jouw persoonlijke schoonheidsadvies op een formulier mee.

 

Metamorfose

We maken een foto vóór je de visagie in gaat zodat je deze kunt vergelijken met jouw Magazine Portraits. Zo zul je zien wat een prachtige dame in je schuilt. Je bént mooi, sowieso, maar door de vertrouwde sfeer tijdens de fotoshoot lukt het jou ook om onzekerheid los te laten en te gaan shinen. Resultaat? Een goed gevoel over jezelf!

Visagie door Cindy
 

Beauty Shoot

Na je make-over, trek je je mooiste outfit aan en laten we jouw schoonheid naar buiten stralen tijdens de fotoshoot. Centraal staan vrouwelijke charme, klasse, een goed gevoel en een mooie uitstraling. Door de magie van fotografie versterken we jouw schoonheid. Wij vertellen je hoe licht en pose van invloed zijn op de foto's. Dát zie je terug in de resultaten: foto's met een touch of glamour, waar je super mooi op staat. Life changing, mooi!

 

Fotopresentatie

Je make-over biedt je de gelegenheid om jezelf met nieuw elan te presenteren. Loop dus zelfverzekerd onze studio uit. Je voelt je op je mooist en bent helemaal klaar voor de stad, een terrasje of een feest. Geniet ervan! Na een week kom je terug in de studio, bekijken we samen je foto-presentatie en krijg je de gelegenheid afdrukken te bestellen. Eén afdruk op A4 formaat in een passe-partout van 30 x 40 cm krijg je van ons cadeau!

 
 

Stronger together

Samen in de make-up, samen een fotoshoot en vervolgens samen een terrasje bezoeken: het ultieme dagje uit kan niet beter beginnen! Verdubbel de make-over-belevenis door hem te delen en versterk die speciale band met je moeder, dochter, of vriendin.

 
 

 
 
De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik ben er erg trots op! Een echte aanrader dus!!
— Scarlett Mekkes, Deil
 
 

 
 
 
Deze foliobox bevat standaard vijf fotoafdrukken op A4-formaat in een passe-partout van 30x40 cm en is uitbreidbaar tot twintig stuks. Zo kun je telkens een andere foto op een standaard presenteren terwijl je de rest in deze prachtige box bewaard.

Magazine Portraits is er ook voor kerels!

Kunst voor kerels
Herenportret voor krachtige kerels