elsaiggend_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
elsaiggend_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Magazine Portraits


SCROLL DOWN

Magazine Portraits


 

Schoonheid beleven

Dat is het mooiste gevoel wat er is. Beleef het door hier je make-over en fotoshoot te boeken.

 

Hair & make-up

Wij gaan uit van klasse en schoonheid in elke vrouw! Daar voegen we mooie visagie en haarstyling aan toe. Onze visagiste geeft je bruikbare tips. Welke producten passen bij jou en laten je stralen? Welke technieken horen daarbij? Je krijgt jouw persoonlijke schoonheidsadvies op een formulier mee.

 

Metamorfose

We maken een foto vóór je de visagie in gaat zodat je deze kunt vergelijken met jouw Magazine Portraits. Zo zul je zien dat er een prachtige dame in je naar boven komt. Je bént mooi, sowieso, maar geef jezelf eens nét wat meer dan je gewend bent en laat je opmaken door onze specialiste.

 

Beauty Shoot

Na je make-over, trek je je mooiste outfit aan en laten we jouw schoonheid naar buiten stralen tijdens de fotoshoot. Centraal staan vrouwelijke charme, klasse, een goed gevoel en een mooie uitstraling. Door de magie van fotografie versterken we jouw schoonheid. Wij vertellen je hoe licht en pose van invloed zijn op de foto's. Dát zie je terug in de resultaten: foto's met een touch of glamour, waar je super mooi op staat.

 

Fotopresentatie

Je make-over biedt je de gelegenheid om jezelf met nieuw elan te presenteren. Loop dus zelfverzekerd onze studio uit. Je bent immers op je mooist en helemaal klaar voor de stad, een terrasje of een feest. Geniet ervan! Na een week kom je terug in de studio, bekijken we samen je foto-presentatie en krijg je de gelegenheid afdrukken te bestellen.

 
 

Stronger together

Samen in de make-up, samen een fotoshoot en vervolgens samen een terrasje bezoeken: het ultieme dagje uit kan niet beter beginnen! Verdubbel de make-over-belevenis door hem te delen en versterk die speciale band met je moeder, dochter, of vriendin.

 
 

 
 
De foto’s zijn erg mooi geworden! Ik ben er erg trots op! Een echte aanrader dus!!
— Scarlett Mekkes, Deil