Uitslag Lentekriebels-actie

Ten eerste wil ik alle nieuwe volgens begroeten: WELKOM!! 

Fijn dat jullie mij gevonden hebben. Ik voel me vereerd! Duim omhoog voor jullie en ook voor alle trouwe volgers die me sinds dag één stimuleren en inspireren. Mijn Facebookpagina heeft inmiddels 2750 likes en er komen er telkens meer bij! Ik vind het nogal wat. Jullie hebben massaal laten blijken dat jullie mijn werk op het Facebookpodium waarderen. Heel erg bedankt daarvoor! Jullie likes en reacties voelen als een vriendschappelijk klopje op de schouder en dat is gewoon prettig. Bij 3000 Likes verloot ik een nieuwe shoot, dus blijf mijn Facebookpagina Liken!


Dan is het nu tijd de winnaar van de Lentekriebels-actie bekend te maken. Maar voor ik dat doe, wil ik jullie bedanken voor je deelname: boek je in mei 2015 een shoot, dan krijg je 20% korting op je fotobestelling wanneer je aan de Lentekriebels-actie hebt deelgenomen.

Ladies and gentlemen, drumroll please.....

En wie gaan we feliciteren met de gratis fotoshoot?

Naomy Brands

Van harte! Ik neem contact met je op voor het maken van afspraken.


Iedereen nogmaals bedankt voor de warme reacties, humor, feedback en aanmoedigingen! Keep 'm coming. Altijd fijn wanneer mensen de moeite nemen en van zich laten horen. En vergeet je 20% korting niet!

Hartelijke groet aan jullie allen!

Maik