Deze pagina mag onderling gedeeld worden door mensen die direct betrokken zijn bij Hent De Vries Mode.

 

10-04-2015

Welkom

Inmiddels heb ik met Claar de Vries contact gehad via een mail waarin zij verzoekt foto's te sturen. Ik heb de foto's voorzien van de logo's van De Vries Mode en van Maik Jansen Fotografie. Op deze manier wordt er wederzijds publiciteit gegenereerd. De foto's mogen door iedereen op welk platform dan ook gebruikt worden en het is wellicht slim om zoveel mogelijk medewerkers op de hoogte te brengen van deze website, zodat ook zij gaan delen.

Opmerking: de meeste foto's hebben een snelle correctie voor bijvoorbeeld contrast e.d. gehad, maar zijn niet ten volle bewerkt. De foto's zijn ongeschikt voor kwalitatieve afdruk.

Groetjes,

Maik Jansen

 Foto's zonder mijn logo bestellen kan op drie manieren:


1. Digitale webformaat foto's

Elke digitale webformaat kost €15 (ex BTW).
Let op! Een webformaat foto is mooi voor op je telefoon, computer, of tablet, maar is ongeschikt voor afdruk. Kenmerk van een webformaat foto is dat deze een formaat van 800 pixels heeft op de lange zijde. Prima voor een digitaal fotoboek, niet voor een afdruk daarvan.


2. Digitale grootformaat foto's

Deze zijn te vergelijken met de negatieven van vroeger. Een fotograaf geeft daarmee afdrukmogelijkheid uit handen. Dat maakt zulke bestanden duur. Een digitale grootformaat foto zonder mijn logo kost dan ook €70,- (ex BTW). Er zijn weinig scenario's te bedenken waarvoor dat gunstig is, behalve voor afdrukken voor commercieel gebruik. Aan de andere kant kun je dan wel bij mij een grote reclameposter bestellen (voor in de winkel of in een stoepbord bijvoorbeeld).


3. Afdruk van foto's (aanrader!)

Een afdruk van 20x30 cm kost €17,50 (ex BTW). Dat is natuurlijk super om in de winkel neer te zetten! Voorwaarde is dat er ook een reclamekaart van mij neergezet wordt. Afdrukken op andere formaten? Vraag naar de mogelijkheden.


Bonus

Wanneer je foto's laat afdrukken, ontvang je dezelfde foto's digitaal op webformaat zoals de foto hierboven.


Vragen? Neem contact met me op.

Een fotoshoot boeken? Klik op de link.

Lees ook de disclaimer en de voorwaarden.

Groetjes,

Maik


Recensie

Google Maik Jansen Fotografie

Ik zou het op prijs stellen wanneer je een recensie zou willen schrijven. Dat kan via Facebook en via Google (beiden zou helemaal geweldig zijn).

Groetjes,

Maik