Huismanbillboard_groot_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
computerscherm_headshots.jpg
_Maik_Jansen_Fotografie-14.jpg
Huismanbillboard_groot_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Marketing & Werving


Bereik nieuwe klanten of werknemers

SCROLL DOWN

Marketing & Werving


Bereik nieuwe klanten of werknemers

Wat voor bedrijf u ook hebt, u wilt in contact staan met uw ideale klant. Daarvoor heeft u representatief beeldmateriaal nodig dat kwalitatief aansluit bij uw product of dienst. In de huidige markt zien wij helaas veel bedrijven met een matige presentatie op hun (online) marketingkanalen. Hun foto’s vallen niet op tussen alle door consumenten geplaatste posts op social media. Dat kan anders!

 
Green Screen

Greenscreen

In onze studio in het Maas en Waalse Dreumel, fotograferen we voor een green-screen wanneer u de achtergrond van uw portret of product (achteraf) wilt manipuleren. Een puur zwarte, witte en elke ander kleur achtergrond zijn door u te specificeren. U kunt er ook voor kiezen om een foto of bedrijfslogo te gebruiken als achtergrond. Wij plaatsen dit voor u in de foto. U kunt er ook voor kiezen zogenaamde cut-outs te ontvangen.

Vrijstaande foto

Cut-out

De foto’s kunnen met een volledig doorzichtige achtergrond (vrijstaand) geleverd worden. Zo maken wij het mogelijk dat uw marketingafdeling zélf achtergronden kan plaatsen.

Huisman+ETECH+Reclamebord

Kwaliteit van GROOT formaat

Wij fotograferen indien gewenst op een grote sensor waardoor een enorm billboard met kwaliteit gevuld kan worden. Deze apparatuur hebben wij standaard in huis. Er worden dus geen extra kosten gemaakt aan de huur van camera’s, lenzen of lichtbronnen.

Beleving in beeld

Beleving in beeld

Welke beleving wilt u meegeven in uw marketing campagne? Hoe presenteert u uw locatie? Wij denken mee en voegen onze expertise toe.

Bekijk uw website en advertentiemateriaal en vergelijk dat met andere bedrijven in uw branche.

Laat professionele fotografie ook voor uw bedrijf van toegevoegde waarde zijn.

computerscherm_headshots.jpg

Bedrijfsportretten


Een eenduidige presentatie van uw personeel op uw website en LinkedIn

Bedrijfsportretten


Een eenduidige presentatie van uw personeel op uw website en LinkedIn

Het is belangrijk dat u en uw werknemers professioneel, maar toegankelijk overkomen op uw potentiële klant. Om dit te bereiken wordt u door ons gecoacht voor een juiste uitstraling. De belichting en de door u gekozen achtergrond worden telkens eenduidig opgesteld, zodat ook toekomstig personeel op dezelfde wijze in beeld kan worden gebracht. Zo ontstaat een consistent bedrijfsbeeld dat professionaliteit en organisatie uitstraalt. Naast headshots kunt u ook een gevarieerdere set personeelsportretten laten maken, zodat er meer individuele keuze ontstaat en de foto’s voor meerdere doeleinden kunnen worden ingezet.

 
Personeelsfotos

Professional Headshots

Doordat we telkens dezelfde opstelling gebruiken voor al uw personeelsfoto’s, kan ook toekomstig personeel op dezelfde wijze worden gefotografeerd. Zo ontstaat een eenduidig en professioneel beeld van uw organisatie.

_Maik_Jansen_Fotografie-14.jpg

Productfotografie


Presenteer uw product met passie

Productfotografie


Presenteer uw product met passie

 U bent enthousiast over wat u te bieden hebt. Daarom wilt u uw product aan de man of vrouw brengen met foto’s waarin uw product ook écht tot zijn recht komt. Kleurechtheid en een juiste indruk van het formaat zijn van essentieel belang. Uw klant krijgt daarmee een correct beeld, zodat teleurstellingen voorkomen worden. Pack shots worden over het algemeen in onze studio te Dreumel gemaakt. Processen en diensten fotograferen we bij u op locatie.

 
Productfotografie Luggage

Productfotografie

Afhankelijk van de afmetingen van uw product fotograferen wij op uw locatie of bij ons in de studio. Wij garanderen een kleurechte weergave op gekalibreerde monitoren en op print. Processen en diensten worden op uw locatie gefotografeerd.

Kloosterboerderij van Buuren

Recensie

Maik Jansen heeft vorig jaar bij ons (Kloosterboerderij van Buuren) geweldige bedijfsfoto's gemaakt. We gebruiken zo nog steeds in onze promoties, voor de herkenbaarheid richting de klant. Vriendelijk, makkelijk benaderbaar, geïnteresseerd en professioneel met mooi eindresultaat!