Magazine Weddings

Jullie dag journalistiek vastgelegd in verhalende beelden die emotie vangen en telkens terug in herinnering brengen. Daarnaast een stijlvolle magazine shoot met FILMISCHE FOTOGRAFIE waarin jullie acteren, maar de liefde de hoofdrol speelt. Dat is mijn passie.
— Maik Jansen
 

Klik hieronder en….

 

Danielle vertelt over haar ervaring:

 

Bruidsfotografie

 
 Journalistiek beeld: pure emotie

Journalistiek beeld: pure emotie

Door de journalistieke benadering, dus onopvallend en zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd: echt zoals het wás. Daarbij gebruik ik mijn empathische karakter om de emotie aan te voelen. Zo ontstaat een fotoserie met pure, mooie, grappige en kwetsbare momenten.

De ceremonie en de toespraken wil je intens beleven zonder door je fotograaf gestoord te worden. Daarom gebruik ik een stille camera, zonder flits. De beelden krijgen bij natuurlijk licht namelijk een mooie diepte en hebben daardoor een analoog gevoel, ook qua kleur. Wanneer het even kan, heb ik een spontane interactie met jullie en jullie daggasten en dat zie je terug in de beelden, maar over het algemeen stuur ik alleen daar aan waar het gewenst is.

 
 

Tijdens de bruidsreportage en de familieportretten regisseer ik wel wat meer. Ik gebruik “story telling” om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen als het ware kleine verhaaltjes die jullie liefde illustreren. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht. Elke foto krijgt zo een eigen inhoud.

Maar hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daar help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige ongedwongen poses die bij jullie passen.

 Magazine Portraits: spontane poses, uitgekiend licht

Magazine Portraits: spontane poses, uitgekiend licht

 

Foto’s voor en na de bruiloft

 
 Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk mooie beelden maken.

Gaaf is ook de vrijgezellenshoot, waarbij je jouw jurk showt aan je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een magazine style fotoshoot. Uiteraard gaan jullie daarna met zijn allen mooi opgemaakt op stap! Hartstikke leuk.

Wil je liever alleen shooten? Dat kan bijvoorbeeld wanneer je je proefkapsel hebt laten zetten. We maken er een beautyshoot van, bij ons in de studio of op locatie.

Je kunt ook een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in je bruidsjurk ervaren: glamm-the-dress. Een kado voor jezelf om nog eens in jouw mooiste jurk op de foto te gaan.

 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder: