Ook wij houden van liefde. Dat gevoel mag gevierd worden met een prachtige fotoserie.

Kan ik me voorstellen...

Van je mooiste dag wil je graag foto's. Logisch! En ik maak ze graag voor je. Hieronder kan ik me vast kort voorstellen. Daarna maken we snel een afspraak om verder kennis te maken, goed?

"Mijn naam is Maik Jansen. Ik maak graag contact en houd van de klik vóór de foto. Deze verbinding zie je terug in de opnamen die ik maak. Een ontspannen blik, of een lach op je gezicht, dat zegt iets over het moment, maar ook over de fotograaf. Mijn empathische karakter past goed bij de journalistieke stijl. Ik ben "in the moment", voel waar de emotie is en vang deze in beeld. De enthousiaste gangmaker in mij komt tevoorschijn tijdens de editorial bruidsreportage. Dan stuur ik aan en help jullie in creatieve en flatteuze poses. Daarbij kan ik aanstekelijk enthousiast zijn. Super fun!

Omdat ze reflecteren wie ik van binnen ben, voel ik me happy in zowel de journalistieke, als de editorial stijl.

Zodra je me ontmoet, snap je wat ik bedoel."

 

Hieronder lees je meer over mijn fotografische stijlen. Ze leveren die magazine bruidsfoto's die je kent uit de bladen.

 

Journalistieke stijl

 
Journalistieke stijl: onbewust van de camera.

Journalistieke stijl: onbewust van de camera.

Omdat het belangrijk is een herinneringsdocument te maken, wil je uiteraard dat een fotograaf het verhaal van jullie dag vastlegt met professionele beelden. Door de journalistieke benadering, dus zonder aansturing, worden emotionele momenten heel puur vastgelegd. Dat gebeurt omdat men zich niet bewust is van de camera. Het maakt deze stijl zo krachtig en daarom is hij zo populair op bruiloften. Vooral tijdens de ceremonie wil je niet gestoord worden door opvallende fotografie. Daarom gebruik ik een stille camera en gebruik ik weinig flits.

Tijdens de bruidsreportage wil je natuurlijk iets extra's. Dan vind je de editorial stijl leuk! Daarover lees je hieronder meer.

 

 

Editorial stijl

 
Editorial stijl: in de hoofdrol

Editorial stijl: in de hoofdrol

Op je bruiloft voel je je zó mooi! Met je zorgvuldig gekozen jurk en de bewonderende blikken van je kersverse man kun je je geluk niet op. Een beter moment voor en editorial fotoserie is er dus niet. Maar hoe poseer je? Hiervoor zet ik mijn fashion-ervaring in. Jullie worden door mij in ongedwongen, maar charmante poses geholpen. Zijn jullie niet zo van het poseren? Dat hoeft ook niet. Ik zorg ervoor dat jullie je op je op je gemak voelen en behoud goed contact.. Lees als je wilt even mijn recensies door, want er zijn veel mensen die zich snel op hun gemak voelden met mij achter de camera. Het resultaat zijn magazine portraits met een wow-factor die in elk bruidsalbum als een double spread hun waarde tonen.

 

Loveshoot en Glam-the-dress

 

Regelmatig wordt er in de maanden voor de bruiloft een loveshoot gedaan. Het is een mooie oefening, waardoor je vertrouwd raakt met de fotografie en bovendien leert hoe je op je mooist poseert tijdens het huwelijk zelf. Natuurlijk is het ook super-fun, samen met je aanstaande! Gaaf is ook de glam-the-dress shoot, waarbij de bruid enkele dagen voor de bruiloft haar jurk showt aan haar vriendinnen en als fotomodel op de foto gaat. Top als start voor het vrijgezellenfeest! Daarvoor ben je welkom in de studio, maar het is ook mogelijk dat ik met mijn spullen naar jouw locatie kom.

 

Bekijk deze filmpjes en lees daarna verder:

 
 

Ervaring

 

Als fotograaf heb ik veel ervaring opgedaan in beide hierboven beschreven stijlen. Ik ben werkzaam als journalistiek fotograaf (bijna honderd publicaties) en heb tientallen reportages gemaakt van bruiloften, gala's, festiviteiten en officiële gelegenheden. Deze ervaring in de meest uiteenlopende situaties maakt mij breed inzetbaar. Daarnaast lever ik high-end foto’s voor bedrijven, met name in de modebranche, waardoor ik flitslicht en natuurlijk licht weet te combineren voor mijn unieke editorial/fashion/magazine look. Mijn ervaring zet ik graag in om jullie trouwdag te documenteren. Ik zie ernaar uit om deze met jullie te mogen beleven.

Wanneer je helemaal tot hier gelezen hebt, mag ik uitgaan van je interesse. Ik zie ernaar uit van je te horen. Maak gebruik van de button hieronder.

Hartelijke groet,

Maik

 
 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder: