Viewing entries in
Photoshoot

Male Model

Male Model

Kracht

Dat zit hem écht niet in de spieren. Deze hebben immers pas een functie in de uitvoerende fase. Belangrijker is de bron die alles aanstuurt: de kracht die van binnen komt! Er zijn veel mensen heel krachtig van binnen zónder een afgetraind lichaam! Het zijn vaak verborgen krachten. Zonde…… het verbergen, bedoel ik. Laat jezelf maar zien! True Colors, zoals in de song van Cindy Lauper, zijn gemaakt om ze naar buiten te laten stralen. Accepteer en respecteer jezelf. Alleen daardoor kun je écht krachtig zijn.

Innerlijke kracht komt écht naar buiten. Het is te zien in je houding, in de manier waarop je de wereld benadert. Heb je weleens gemerkt dat je vrolijker wordt, door bewust even tijd te nemen om te lachen? Zo werkt het ook met (on-) zekerheid. Neem bewust een zelfzekere houding aan en je gevoel verandert. Het is belangrijk om te beseffen dat er een wisselwerking is tussen hoe je jezelf opstelt en datgene wat je van jezelf vindt. Probeer het eens uit. Wellicht verras je jezelf!

Hieronder vind je enkele foto’s van Nick. Je mag gerust een beetje kracht van hem lenen. Wát een indrukwekkende vent, zowel van buiten als van binnen bezit hij de kracht om er wat van te maken in het leven.

Beide portretten werden geschoten met een Fujifilm XH-1 in onze studio te Dreumel.

Wil je ook zo’n portret? Neem vrijblijvend contact op.

A beautiful blonde

1 Comment

A beautiful blonde

Magazine Portraits

In de visagie is het al snel gezellig. Cindy en Elsa kletsen lekker, terwijl de dagelijkse look langzaam plaatsmaakt voor een pracht aan schoonheid. Een mooi proces om te beleven. En dan is het tijd voor de fotoshoot. Het gaat bijna vanzelf. Ik doe de poses voor en vanuit die basishoudingen variëren we, zodat er mooie beelden ontstaan waar de complimentjes over binnenstromen. En dat heeft iedereen weleens nodig, niet dan?

POTD

De Picture Of The Day hieronder is een van die beelden die je gewoon graag thuis aan de muur hebt. En op je tijdlijn, uiteraard.

elsavierkant.jpg

1 Comment

POTD

POTD

Colour & Beauty

Naast mijn (bruids-)reportagewerk maak ik regelmatig editorials en fashionportretten. Die touch of fashion zit sowieso in mijn visie en daardoor in mijn fotografie verweven. Enkele maandagen terug had ik tijd en zin om wat te experimenteren met gekleurd licht. Ilaya was bereid model te staan. Binnenkort meer.

Ilayakleur_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Tip voor fashionista's:  F A S H I O N - C A N N O N

 

Kinderfotografie

4 Comments

Kinderfotografie

Prom Dress Kids

Een andere tak van.....

Hoevaak ben ik tijdens een dagje fotograferen met kleine mensjes vanaf mijn lage krukje opgestaan en weer gaan zitten? Zo ongeveer 1.734 keer. Minstens! Ik geloof dat ik nu, bijna een week later, nóg spierpijn heb. Fotosport! Véél intensiever dan bootcamp. Men neme drie flitsers, een achterwand, een camera en twee kleine krukjes. Eén voor zo'n minimodel en één voor de foto-atleet. Het gaat helemaal vanzelf. Je hebt niks in de gaten. Maar de volgende dag brengen meneer 'gluteus maximus' en mevrouw 'musculus quadriceps femoris' je even op de hoogte van hun bestaan. Auw! Bedankt voor jullie harde werk.

Moeder blij, kleine blij, ik blij

Kinderen... Het zijn nét mensjes met hun eigen karakter, hoe klein ze ook zijn. Ik kan écht zeggen dat ik met plezier heb staan-zitten-staan-zitten fotograferen. Helemaal leuk als je hun moeders observeert. Die zijn zó trots en doen de hele tijd hun best om hun kroost aan te moedigen. Het is aandoenlijk om te zien. En dat maakt mij weer blij, hoewel het soms lastig is de aandacht van hun kind bij het fotograferen te houden. Ik zwaai, steek mijn tong uit, lach vriendelijk, frons mijn wenkbrauwen, trek aan mijn oor, beweeg met mijn neus en wijs naar mijn lens... FLITS!!

De foto verschijnt na enkele seconden op mijn iPad. "Wauw!". Moeder is er gelukkig mee. Ik glimlach, steek een duim op, knipoog naar de grote kleine mens en... FLITS!!!

In samenwerking met KD Photo Factory voor Kids

Pop-up Studio

In een beetje woonkamer is het al mogelijk mijn pop-up studio neer te zetten. Even de tafel aan de kant en binnen een kwartier staat alles klaar om zulke leuke (familie-) portretjes te maken. Op kantoor of in de kantine kunnen we uiteraard ook zakelijke profielfoto's maken voor uw 'personal branding' op LinkedIn.

4 Comments

Skybar Fotoshoot

Comment

Skybar Fotoshoot

Foto actie

Er waren een paar maanden overheen gegaan, voordat Ayla en ik een plekje hadden gevonden in onze druk bezette agenda's. In het voorjaar mocht ik de vierduizendste volger begroeten op mijn facebookpagina en dat mocht gevierd worden, namelijk met een gratis fotoshoot. Ayla had deze actie gedeeld op Facebook en op Instagram en haar naam werd door de computer uit alle deelnemers (een groep van 166 personen) gekozen.

Wanted Fashion

We ontmoetten elkaar bij Wanted Fashion, waar het al snel gezellig werd. Onder het genot van een kopje koffie en een glas thee, kozen we enkele leuke kledingsetjes uit. Kiki, onze gastvrouw, hielp bij het uitzoeken en zorgde ervoor dat de kleding mooi afgestemd werd. Ayla had zelf ook enkele kledingsetjes meegenomen en, uiteraard, ook haar hoge hakken. Vol enthousiasme vertrokken we naar Tiel, waar de shoot plaatsvond in Sixx Skybar, bovenin de hoteltoren van het van der Valk.

Sixx Skybar

Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door het hotelpersoneel en kregen we totale vrijheid om mooie beelden te maken. Speciaal wil ik hier Diede noemen, die ons een heerlijke lunch bracht. Dank je wel! We genoten intussen van het uitzicht, terwijl we rondkeken voor mooie plekjes om te fotograferen. Het uitzicht was uiteraard een belangrijke factor, maar de skybar had, zoals je ziet nog veel meer te bieden.

Klik om te vergroten:

Model & Make-up: Ayla
Styling: Kiki Starrenburg
Boetiek: Wanted Fashion
Label: Lofty Manner (T-shirt, black skirt and jacket, striped dress)
Location: Sixx Skybar, van der Valk Hotel Tiel
Concept, Photography & Edit: Maik Jansen for Fashion Cannon

 

Fotoshoot winnen?

Wil je ook eens zo'n luxe fotoshoot winnen?Like dan mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle acties en kortingen.

Comment

POTD

POTD

POTD met een portret van de winnares van de 4000 likes shoot. Groetjes vanuit Skybar Sixx, Tiel.

Pin-up shoot met Marloes

4 Comments

Pin-up shoot met Marloes

Classy Lady

In de slide-show hieronder vinden jullie de resultaten van de Vintage en Pin-up shoot met Marloes. Enjoy! (I did!).

Model: Marloes Nomen
Organization: KD Photo Factory
Hair: Hairbeauty Haarstyliste
Photo & edit: Maik Jansen

De Social Media Set van deze foto's kun je hier downloaden.


Please Leave your thoughts below:

4 Comments

POTD

POTD

Portret.