Viewing entries in
Commercial

Fotomontage

Fotomontage

Een beetje Photoshop

Een beetje photoshop kan geen kwaad. Zie het als make-up: het wordt er gewoon allemaal nét wat mooier van. Soms is het gebruik van photoshop echter bittere noodzaak. Wanneer je een fotomontage maakt bijvoorbeeld. Dat is een beeld dat samengesteld wordt uit meerdere foto's en in dit geval ook met een achtergrond die wij ook niet in de studio hebben. De rode coulissen heb ik in photoshop getekend. Daarna zijn de foto's toegevoegd en in de achtergrond geplaatst. Er ontstaan een optische illusie. Spelen met licht én met photoshop. Dat helpt als je beeldmaker bent. En het is nog leuk ook!

Photoshop Poster

Open Maas en Waal

Open Maas en Waal

Een bezoekje waard

Op 2 juni gaan de deuren open in het land van Maas en Waal. Vele bedrijven en instellingen hebben zich inmiddels aangemeld via de website. Neem je camera mee voor een fietstochtje door de mooie velden en wegen van het prachtige gebied, gelegen tussen de twee grote rivieren. Of kies voor de auto een mooie route uit, zodat je meer open deuren kunt binnenlopen.

 Klik op de foto voor meer informatie.

Rotterdam Fashion City Scape

Rotterdam Fashion City Scape

Nothing haunts us like the things we didn't buy.

Waar, of niet? Zeker! In ieder geval betreuren we vaak de dingen die we NIET gedaan hebben. Wat vind jij? 

Rotterdam Fashion Scape

Popup Studio

Popup Studio

MISS: More In Store Shoot

Vorige week was ik weer te gast bij Wanted Fashion in Beneden Leeuwen, waar Kiki gastvrouw én styliste was voor een More In Store Shoot met Yara. Achter in de modeboetiek is altijd plek voor mijn pop-up fotostudio.

Behind the scenes

Behind the scenes

Pop-up fotostudio

Een achtergrond, twee flitsers, een octabox en een striplight, meer heb ik niet nodig. O, ja, toch wel. Een camera natuurlijk. Binnen een kwartier staat er een studio klaar. Thuis begint vervolgens de nabewerking. Om dat optimaal te laten verlopen, gebruik ik een grijze achtergrond. En die heb ik in deze foto vervangen door een andere afbeelding. De montage wordt vervolgens afgemaakt door enkele filters toe te passen, waardoor het een geheel wordt. Deze manier van werken vormt een leuk alternatief voor shooten op lokatie, wanneer het budget er niet voor is of de tijd om te reizen ontbreekt.

klik om te vergroten:

Fashion Labels en Logo's

Als je de aandacht van de klant wilt vestigen op de kleding, dan is een rustige achtergrond het beste. Maar wil je opvallen tussen alle andere boetieks en labels op social media, dan is juist een aparte setting handig. Daarom maak ik altijd verschillende bewerkingen, zodat er wat te kiezen valt. De foto's worden natuurlijk zó bewaard, dat de achtergrond snel te vervangen is en de logo's toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden. De klant is immers koning.

Klik om te vergroten:

Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden over de More In Store Shoot.
Natuurlijk breng je ook even een bezoekje aan de winkel van Kiki: Wanted Fashion.
Model Yara vind je bij Triple A Models.

Advertentie

Advertentie

Wanneer je een advertentie maakt, heb je wat te vertellen. Wat vertelt deze jou?

POTD

POTD

POTD: More In Store Shoot met Fashion Cannon.

Bruidsshoot filmpje

Bruidsshoot filmpje

Korte video-impressie van de bruidsshoot op Slot Doddendeal.

POTD

POTD

Lente? Lijkt wel herfst!

Buiten tikt de regen tegen de ramen. Binnen schijnt de zon......

POTD

POTD

MISS (More In Store Shoot).

Twee meter breed, vier meter diep. Dat heb je ongeveer nodig aan vrij vloeroppervlak als je wilt shooten in je winkel. In deze post het eerste resultaat van de MISS, vanmorgen bij Wanted Fashion.

Winkelshoot

Winkelshoot

Ben je benieuwd of ik exclusief voor Wanted Fashion fotografeer? Check het antwoord in deze post en bekijk de resultaten van de tweede shoot met Ilaya!