Cultuurfestival "Zondagsgasten" in Oploo

Dit jaar was het de beurt aan deel twee van "Zondagsgasten"; een festival barstensvol muziek, cabaret, dans, taal, verhaal en ... fotografie. Kenmerkend aan dit festival is de intieme sfeer. De artiesten treden namelijk op bij mensen thuis! Er staan muzikanten in de tuin, op zolder en in de keuken. Een dichter draagt voor uit eigen werk. Hij zit samen met zijn bezoekers in de woonkamer, of op zolder, of in de etalage. Overal om je heen vind je kunst op een armlengte afstand..... Genieten!
Meer weten over Zondagsgasten? Check de link onder dit artikel.

Reportagefotografie

Vorig jaar was ik ook van de partij en fotografeerde portretten van bezoekers in en rond de karakteristieke watermolen (zie dit artikel). Deze keer ging ik meer op de reportage-toer en bezocht ik de artiesten om ze in actie vast te leggen. Het heeft geresulteerd het beeldverslag hieronder.

Facebook

Wil je foto's op Facebook of andere social media plaatsen? Doe dat. Het zou zonde zijn als de foto's ongebruikt zouden blijven; ze moeten gezien worden. Dus, download ze en verspreid ze maar. Nog handiger: kopieer de link van dit artikel in je tijdlijn. Wanneer je een tag / verwijzing naar mijn Facebookpagina maakt, kan ik meekijken waar de foto's terechtkomen en reacties lezen. Vind ik leuk!

Foto's bestellen

Uiteraard is het mogelijk foto's te bestellen. Via mijn bestelsysteem vind je talloze mogelijkheden om de foto's af te laten drukken of digitaal te ontvangen. Klik hiervoor op deze link: Foto's bestellen

Heel veel kijkplezier.

Ik zie jullie reactie heel graag tegemoet. Onderaan kun je de discussie starten, of mee babbelen wanneer deze eenmaal is begonnen. CU there!

 

Maik Jansen


Klik om te vergroten en gebruik de pijltjestoetsen om te bladeren:


Verder lezen:

Meer informatie over het festival en de artiesten lees je op de website van Zondagsgasten
Beelden van vorig jaar bekijken? Lees dit artikel 
Klik op deze link om: Foto's te bestellen

Geef hieronder je reactie: