Geluk zit in een klein hoekje

Telkens wanneer ik foto's op Facebook publiceer, ontvang ik nieuwe vriendschapsverzoeken. Iedereen is natuurlijk welkom, maar ik kijk tóch altijd voor de zekerheid of het geen nep-account betreft. Zo kwam ik op de tijdlijn van Ilaya terecht en zag dat ze goed paste in het beeld dat ik voor ogen had voor Wanted Fashion. De eigenaresse van deze kledingwinkel, Kiki, vond de foto die Ilaya op verzoek stuurde ook leuk en we besloten haar te laten komen voor een introductie-shoot in de winkel.

Na een ongedwongen kennismaking, mocht Ilaya in een hoek van de winkel poseren. Kiki verzorgde daarbij de styling, sloot ritsjes, trok plooien recht en maakte het beeld compleet met accessoires. De resultaten van de korte shoot vind je hieronder.

Wat vind je van deze beelden? Je reactie is onder dit artikel van harte welkom!

Lookbook

De komende tijd nodigen Kiki en ik meer jongedames uit voor hun introductie-shoot in de winkel. De bedoeling is dat we zo een shortlist opbouwen van modellen die mee willen werken aan een studioshoot voor Wanted Fashion. Voor een effectieve workflow zijn we op zoek naar minimaal drie modellen uit de regio die om toerbeurt willen poseren, omkleden en in de visagie zitten.

Zie ook Wanted Fashion en Fashion Cannon.