Peepshow it's not

Hi peeps,

Nee, ik ben niet in 'die business' terecht gekomen. Peepshows? Ik ben er nooit geweest. Durf ik niet. Echt waar! Ik heb er trouwens ook geen behoefte aan. Waar ik wél behoefte aan heb is meer uitwisseling met jullie, de peeps! 

Peepsshow is hot

Let op de 'dubbele s' in de naam van de Flikr-groep die ik aangemaakt heb, zodat jullie ook eens naar elkaars werk kunnen kijken. Leuk toch, dat je eens een selfie ziet van een mede-peep? Of een professionele plaat, waar hij trots op is? Of een prachtige serie die een model-peep plaatst om te vragen naar jouw en mijn mening? Hot! Cool! Awesome! Kan ik ook eens zien waar jullie mee bezig zijn. En..... zo af en toe een foto op canvas cadeau doen! Brilliant.

Ik word er dus erg nieuwsgierig van!

Hier is de link naar de Peepsshow.

 

The feminine side of me. 1/125 sec @ f/5,6 ISO 200, 32 mm

Tip: Flickr

Ik kan je Flickr aanbevelen. Je kunt er een Terabyte aan foto's naar uploaden en deze daar publiekelijk, of privé, bewaren. Ik ken fotografen die deze site gebruiken als back-up voor hun foto's. En dat allemaal gratis! Bovendien kun je Flickr gebruiken om foto's te bekijken, te delen, te verkopen, te liken, te downloaden en nog veel meer. Flickr is de sociale plek voor mensen die fotografie leuk vinden! Check Flickr, peeps!  Fantastic.

Door: Maik Jansen