Terug in de tijd. Een foto uit het archief. Een herinnering op het netvlies. Op 'Vergeelde Vrijdag' komt een oude foto weer tot leven.

In dit geval "Mika in Car, dressed for success".

Als je hem zo ziet zitten weet je dat het goed komt. Dikke auto, net boordje, de haartjes geknipt en gekamd. Mika is dressed to kill! James Bond, toch een amateurtje vergeleken met Mika, moet jaloers toezien terwijl hij met de staart tussen de benen afdruipt. Het leven is hard voor de wat op leeftijd komende spion. Here comes Mika! 

Hij stapt uit, staat de fotografen toe nog wat foto's te maken en paradeert vervolgens zelfverzekerd over de rode loper naar binnen, alwaar op de dansvloer reikhalzend naar hem wordt uitgekeken. Combineer John Travolta met John Rambo en je snapt wat wij meemaken tijdens het Gala. Eén en al charme en skills in pak: Mika Bond (drinkt liever een biertje dan een martini).

Wat jammer dat er even later een helikopter landt. Twee meiden stelen de show. Zeer ten onrechte staan we met zijn allen naar het vliegend geweld te kijken. En waar is Mika? Waar is 008 gebleven? Staat hij op een lege dansvloer? Heeft hij aanspraak? Kijkt hij ook naar de heli? Of staat hij met een AV-tje in de hand glimlachend voor zich uit te staren en droomt hij van succes, terwijl hij nonchalant van standbeen wisselt? Ik weet er geen antwoord op te geven.

Mika in car: dressed for success.

En zo kunnen foto's zijn: ze roepen herinneringen op. Of ze vertellen een verhaal.

Heb jij ook zo'n foto? Met herinneringen? Of met een verhaal? Vertel! 

Let me know...

ps Het Liken op Facebook zowel als in de menubalk van de website wordt zeer gewaardeerd. Klik op 'vind ik leuk'.