Terug in de tijd. Een foto uit het archief. Een herinnering op het netvlies. Op 'Vergeelde Vrijdag' komt een oude foto weer tot leven.

In dit geval: Home is where the Action is.

Hoe zit het met jouw leven? Beetje hectisch? Stressig soms? Hard werken en veel van huis? Dat moeten de ontwerpers van de Action ook gedacht hebben, toen ze de tekst van dit sfeerlichtje schreven.... Een nuchtere boeren Brabander zou zeggen: "Thuus is woar de haerd is", waarbij het woord "haerd" iets anders betekent dan het Engelse "heart". Het scheelt maar één letter, maar een haard is echt iets anders dan een hart! 

Het  hart verlangt naar eigen haard (is goud waard).

Zelf heb ik ook een hart. En een haard. Twee zelfs.

Het haardvuur flakkert, de sfeerlichtjes zijn ontstoken, mijn voetjes rusten op tafel. Zelf zit ik met Natasja op de bank. Buiten is het al "oktobervroeg" donker en samen zitten we een filmpje te kijken, genietend van een drankje en een versnapering. Als ik dan, tijdens de reclame, de tekst op het windlichtje lees, moet ik tóch even de tijd te nemen om dit gevoel vast te leggen. Dát is wat je in deze foto kunt zien.

En zo kunnen foto's zijn: ze roepen herinneringen op. Of ze vertellen een verhaal. Heb jij ook zo'n foto? Met herinneringen? Of met een verhaal?

Let me know...

Laat hier je bericht achter:
Like deze BLOG en
deel met je vrienden:

Like mijn Facebookpagina: