Terug in de tijd. Een foto uit het archief. Een herinnering op het netvlies. Op 'Vergeelde Vrijdag' komt een oude foto weer tot leven.

In dit geval "de Vrijgezel".

Dit is een van mijn vrienden. Hij is geen vrijgezel meer. Deze foto is genomen op zijn vrijgezellenfeest: survivallen = nat en moe worden. Veel mannen vinden dat prachtig! Ik maak liever foto's... De camera heeft me een nat pak bespaard en vormde het perfecte excuus om me die zaterdagmiddag wat afzijdig te houden van het sportgeweld.

De vrijgezel

Maar goed.... De volgende dag, terwijl iedereen katerig op de bank hing, zat ik natuurlijk achter de computer de editing te doen van al die foto's. Ik wilde namelijk nog dezelfde dag een fotoboek bestellen, zodat die overhandigd kon worden op het huwelijksfeest. Het was nog even spannend, maar precies op tijd kwam het boek binnen en konden de bruid, bruidegom en de gasten terugkijken op een prachtige dag.

En zo kunnen foto's zijn: ze roepen herinneringen op. Of ze vertellen een verhaal. Heb jij ook zo'n foto? Met herinneringen? Of met een verhaal?

Let me know...

Like deze BLOG:
Like de Facebookpagina:
Laat hier je bericht achter: