Lauwe on Ice

Vanmiddag was ik even in Beneden Leeuwen (Lauwe) om een setje foto's te schieten van de ijsbaan (Ice) op de markt. In dat halfuurtje was er genoeg om mee te maken. Mensen van groot tot klein genoten van het ijs. Zo nu en dan een tuimeling maken? Dan kun je je karakter tonen en wéér opstaan! Prachtig ook, die vaders en moeders die het ijsschaafsel van broeken en ruggen klopten om vervolgens hun kind weer los te laten voor nóg een rondje. Met dat schaafsel kun je trouwens ook leuk gooien, leerde ik van een paar schaatsende schobbejakjes. 

Op het ijs liep een fotograaf; Hans Duijghuisen. Terwijl ik op terraferma verbleef aan de publiekszijde van het hekje, schuifelde hij over het ijs. Met zijn camera! Hij heeft er natuurlijk meerdere. Zeker meer dan ik! Hans was in ieder geval niet bang dat hij zou vallen, legde hij me uit toen we even een praatje maakten. Ons gesprekje was van korte duur, want het onderstaande duo kondigde zich aan. Zij wilden graag op de foto:

Lauwe on ice BW (Black&White)

Lauwe on Ice (Kleuren)

Wat denk jij? Zwart wit (black&white), of kleur? Welke vind je het mooist?

Let me know! Reactie zijn hartstikke welkom!

(en Likes natuurlijk ook)