Word supermodel

Ja ja ja, ik weet het. Met kerst werk je niet. Nee, nee. Maar als het nu hobby is, mag het dan wel? Ja, toch? Dan is het geen werk....

Denk ook even aan de kok in huis. Wie heeft er voor jou gekookt met deze kerst? Dat kost ook tijd en moeite! Al is het geen werk, al is het een hobby........ het verdient je waardering! En zoals je in een vorige blog hebt kunnen lezen, zijn koks nét goochelaars met een pan in plaats van een hoge hoed. Applaus voor de kok! Mjammie! 

Ik ben dus weer even met fotografie bezig. En dat met kerst. Hopelijk heb ik het zojuist een beetje goedgepraat. Je vraag je vast af: "en Maik, mooie foto's gemaakt?". Helaas, nog geen enkele! Ik ben voornamelijk hier in huis geweest. Gezellig samen zijn (en dat is NIET sarcastisch bedoeld). Wat ik dan wel gedaan heb? Nou, ik heb een nieuwe pagina gemaakt op de website met tips voor de fotoshoot. Ben je model, of ga je met je hele familie op de gevoelige plaat, check it out en klik hier:

Tips voor de shoot

 

Model: Maud

Like deze BLOG:
Like de Facebookpagina:
Laat hier je bericht achter: