Talent in Twentietoe

Afgelopen vrijdag gaven de winnaars van talentenjachten die op vijf scholen in de regio Rivierenland gehouden werden een show weg op het poppodium van Twentietoe in Tiel. Daarmee verworven zij een plek op het kleine podium van Appelpop, het alom bekende muziekfestival dat op 9 en 10 september 2016 van zich zal laten horen vanaf de Waalkade in Tiel. Vrijdag werd alvast warmgedraaid.

In dit artikel beschrijf ik in het kort het verloop van de dag. Wil je alleen de foto's bekijken, klik dan op de link onderaan.


Workshop

Om vier uur in de middag verzamelden de artiesten zich in het Hard Rock café voor een workshop met Urbian (Urbs). Na een gezamenlijk diner startten de voorbereidingen voor de avond met soundchecks en visagie. Er heerste een gezellige "vibe", want de artiesten konden het onderling goed vinden.

Netjes in de make-up, presenteerde elke act zich voor de sponsorwand (Natuurlijk staat ook Maik Jansen Fotografie als sponsor vermeld). Daarna was het tijd voor de groepsfoto.


Opening

Intussen was het publiek binnengestroomd en net voor negenen opende Urbian de avond. Daarna was het de beurt aan de vijf acts om het dak eraf te knallen.


Na de pauze

Na de pauze stapte bekende vlogger Defano Holwijn het podium op en werd het bedrag bekend gemaakt dat verzameld werd voor het goede doel: (Stichting vrienden) Ziekenhuis Rivierenland, t.a.v. de kinderafdeling. Vervolgens kon Defano lekker los voor zijn show "Wat weet jij?".


Tweede set

Defano praatte de rest van de avond aan elkaar, terwijl de acts nogmaals optraden.

6390_Star_on_Stage_Maik_Jansen_Fotografie_145.jpg

Toegift

De avond werd besloten met een prachtige toegift, die spontaan ontstond door een samenwerking tussen Vinchenzo en de zangeres van Dim3nsion. Alsof zij weken lang gerepeteerd hadden, brachten zij de zaal in vervoering.


Topavond

Het was echt een topavond met heel veel talent op het podium. Daar mogen alle scholen trots op zijn! Ik wens alle talenten veel succes op weg op naar Appelpop!

Graag hoor ik jullie reacties. Dat kan onderaan dit artikel, peeps, maar eerst nodig ik je uit de rest van de foto's te bekijken.

Foto's

> De complete set foto's staat hier.

CU, groetjes,

Maik