Foto actie

Er waren een paar maanden overheen gegaan, voordat Ayla en ik een plekje hadden gevonden in onze druk bezette agenda's. In het voorjaar mocht ik de vierduizendste volger begroeten op mijn facebookpagina en dat mocht gevierd worden, namelijk met een gratis fotoshoot. Ayla had deze actie gedeeld op Facebook en op Instagram en haar naam werd door de computer uit alle deelnemers (een groep van 166 personen) gekozen.

Wanted Fashion

We ontmoetten elkaar bij Wanted Fashion, waar het al snel gezellig werd. Onder het genot van een kopje koffie en een glas thee, kozen we enkele leuke kledingsetjes uit. Kiki, onze gastvrouw, hielp bij het uitzoeken en zorgde ervoor dat de kleding mooi afgestemd werd. Ayla had zelf ook enkele kledingsetjes meegenomen en, uiteraard, ook haar hoge hakken. Vol enthousiasme vertrokken we naar Tiel, waar de shoot plaatsvond in Sixx Skybar, bovenin de hoteltoren van het van der Valk.

Sixx Skybar

Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door het hotelpersoneel en kregen we totale vrijheid om mooie beelden te maken. Speciaal wil ik hier Diede noemen, die ons een heerlijke lunch bracht. Dank je wel! We genoten intussen van het uitzicht, terwijl we rondkeken voor mooie plekjes om te fotograferen. Het uitzicht was uiteraard een belangrijke factor, maar de skybar had, zoals je ziet nog veel meer te bieden.

Klik om te vergroten:

Model & Make-up: Ayla
Styling: Kiki Starrenburg
Boetiek: Wanted Fashion
Label: Lofty Manner (T-shirt, black skirt and jacket, striped dress)
Location: Sixx Skybar, van der Valk Hotel Tiel
Concept, Photography & Edit: Maik Jansen for Fashion Cannon

 

Fotoshoot winnen?

Wil je ook eens zo'n luxe fotoshoot winnen?Like dan mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle acties en kortingen.

Comment