*Teaser*

Yep, peeps, dit is een "teaser". Je zou ook kunnen zeggen dat ik gewoon geen tijd meer heb om de hele serie te editen. Het is immers half twaalf. 's Avonds! Teasers zijn bedoeld als warmhoudertje, zodat iedereen de komende dagen naar de website komt om te checken of de rest van de foto's inmiddels online is gekomen. Dat is goed voor de 'kijkcijfers'. Daarover heb ik overigens weinig te klagen sinds deze actie op Facebook gestart is. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Anyway. Vanavond ben ik met Anna en Janneke op stap geweest voor hún second chance galashoot. Deze was eigenlijk gepland na de shoot met Joyce en Remco, maar viel toen letterlijk in het water door een zware onweersbui (de Apollo Orb van parasol tot paraplu in een kwartier, zie deze blog).

Vanavond was het beter weer. Anna en Janneke stonden er in hun gala-outfit prachtig op . De ruïne van Batenburg en de dorpspomp deden dienst als decors. Binnenkort zal ik er een uitgebreide blog over schrijven. Tot die tijd moeten jullie het doen met deze twee (über snel bewerkte) plaatjes:

Top fashion. Exposure: 1/200 sec @ f/7,1 ISO 400, 105 mm

You wish. Exposure: 1/200 sec @ f/8,0 ISO 400, 70 mm.

What do you think, peeps? Gebruik de links hieronder om te liken en te delen!

Cheers!

Door: Maik Jansen