Feestje? Ja. Voor mezelf.

Het is namelijk op de kop af een halfjaar geleden dat ik mijn eerst DSLR (spiegelreflexcamera) kocht: een Nikon D7000. Tweedehands natuurlijk, maar wél bij een fotovakhandel, mét garantie. Diezelfde dag kocht ik mijn eerste lens. Ik ben gelijk gegaan voor een professionele lens, dus geschikt voor Full Frame: de Sigma 70-200mm F2.8 II APO DG Macro HSM EX. Ik kocht hem via Marktplaats.

Maar hoezo dan 'in aantocht?', vragen jullie je af? Dan is het feestje toch vandaag? Nee, niet helemaal. Want ik realiseerde me dat de bestelling plaatsvond op 16 april, maar dat de eerste foto's pas twee dagen later ge-upload werden, zie mijn Flickr account.

Dit is er één van: Natasja komt thuis van het werk en neem Jay-lo, onze Heilige Birmaanse poes, in haar armen. Ze had nog geen tijd haar jas en sjaal uit te doen:

 

Mijn eerste foto met de D7000 en Sigma 70-200 2.8.