Bezorger is onderweg

Daar zit ik dan. Er is een pakketje onderweg en ik wacht. Op de bezorger van KPN. Hij is ook onderweg. Als ik zijn status mag geloven op MijnPakket, tenminste. Eigenlijk moet ik ook onderweg. Ik moet namelijk naar de bakker, brood halen. En omdat ik dan toch in Druten ben gelijk mijn auto maar eens wassen in de wasstraat. Daarna moet ik eigenlijk naar Bergharen om een shootlokatie te bezoeken. Maar ja. De pakketbezorger komt natuurlijk nét wanneer ik hier maar durf de oprit af te rijden.

Vanochtend keek ik op MijnPakket. Ik kon het pakketje verwachten tussen 08.00 en 21.30 uur. En dús ga ik het huis niet uit. Ik ga dan de vaatwasser uitruimen, twee uur lang kijken naar RAW-talk van Fro Knows Photo, beetje hangen, een foto op Facebook posten, Iron Maiden luisteren en meerammen met de akoestische gitaar. Met de elektrische durf ik niet; stél dat ik de deurbel niet hoor. Na de lunch open ik inmiddels voor de vierde keer in mijn mail: 

Kijk op MijnPakket om te zien hoe laat ik bij u langskom.

Hij komt nog steeds vandaag en nog steeds tussen 08.00 en 21.30 uur. Dat kan dus niet meer, want het is inmiddels al 13.10 uur. Ik begin me lichtelijk op te vreten. De bezorger is onderweg, maar waarvandaan moet hij helemaal komen? Spanje?

Komt het nog goed met mijn dag?

Daar stopt een KPN busje. Echt waar. Ik had eerder hierover moeten bloggen.

Groetjes, ik ben er weg van.