Wat een mooie samenwerking

Modeshow Druten

Het was begonnen met regen in de morgen, vertelde de Drutense ondernemer en collega Stan van den Hurk, terwijl we aan de kop van de catwalk samen aan het kletsen geraakt waren. En wat een mooi weer was het nú. De zon scheen, hoewel er af en toe ook wel een wolkje voorbijdreef.

De muziek klonk en iedereen werd uitgenodigd om plaats te nemen. Het was warempel druk, in de Hogestraat te Druten! Jong en oud zaten en stonden samen lekker te keuvelen. Soms met jas, soms zonder. Het windje kan zo in maart af en toe nog wel even fris aanvoelen.

Er klonk applaus. De eerste modellen verschenen op de catwalk. Ik geef het je te doen, hoor. Best spannend om zo mooi mogelijk te lopen terwijl iedereen je aankijkt, op zo’n podium. De ondernemers van Druten mogen trots zijn op de dames en heren die dit wél gewoon doen. Top!

Het fotografeerde wel gemakkelijk zo, zonder flits en met lichte spullen. Op het moment dat ik dit schrijf worden de foto’s ingeladen in de computer. Misschien zullen er hier en daar wat schaduwrandjes onder de ogen verschijnen, denk ik, door de zon zo van boven. Nou en? De lente komt!

tip: reageer op Facebook met de namen van de deelnemers, zodat zij ook de foto’s kunnen zien.

 

UPDATE


Klik hieronder op “Like” als je dit leuk vindt en deel met je vrienden: