Love Shoot in Bergharen

Ahhh, de liefde. Hoe gaaf als je dát mag vastleggen! Lees snel deze korte blog over de Love Shoot met Anika en Stephan.

Drassig

Om 10.00 uur 's ochtend kwamen ze aanrijden op de parkeerplaats bij De Verrekijker, een voormalige korenmolen op de Kapelberg in Bergharen. Intussen had ik de omgeving aan een korte inspectie onderworpen. Het was her en der nog drassig van de overvloedige regen die de eerste weken van juni hadden geteisterd. Maar, vooruit met de geit. We krijgen er hooguit vieze schoenen van! Het voelt goed als ik van het love-couple hoor dat zij via via bij mij terecht zijn gekomen. Vrienden hadden enthousiast over mij verteld en hen aangeraden met mij contact op te nemen. Tof! Na de korte kennismaking gingen we op pad voor een shoot van twee uur in de bossen en velden van de Kapelberg in Bergharen.

Gemak

Al snel raakten Anika en Stephan meer en meer op hun gemak, zodat er humor en liefde in de poses gebracht konden worden. Het was gezellig en we sjouwden met de spullen door het bos, op zoek naar mooie plekjes om te fotograferen. Het bos werd ondanks het redelijk vroege uur al druk bezocht en soms moesten we even wachten op mensen die door de achtergrond heen liepen, maar dat gaf mij weer mooi de tijd het (flits-)licht te regelen.

Reportagefoto's

De tijd vloog om en om twaalf uur waren er genoeg plekjes bezocht om een ruime set foto's te kunnen aanbieden. Onderweg naar de auto namen we nog even de gelegenheid om wat reportagefoto's te maken; spontane foto's waar de kijker meer toeschouwer is en geen deel uitmaakt van het verhaal. Foto's waarin geacteerd wordt in plaats van geposeerd. Wég met de flitser, wég met de geregisseerde poses.... meer actie aub! De springende foto's met gekke bekken hebben we maar even uit deze set gelaten:Zelf ook zin in een shoot?

Dát kan ik me voorstellen. Toevallig (ahum) heb ik een mooie aanbieding deze zomer! Wat dacht je van een wanddecoratie, gratis en voor niks? Check de zomeraanbieding. Echt wat voor jou! Dus....


Laat je vrienden weten dat je zo'n shoot echt gaaf vindt en deel dit artikel. Daarvoor kun je mooi de icoontjes onderaan gebruiken!

 

Groetjes allemaal en tot snel,

Maik