Hoi iedereen,

Het was hartstikke gezellig eergisteravond. Een dikke pluim voor de organisatie. Wat zijn we goed verzorgd! Super leuk om jullie gezichten weer te zien en naar jullie verhalen te luisteren!

De volgende foto's zijn voorzien van mijn logo en dus zijn ze vrij online te gebruiken. Download ze, deel ze en denk nog eens terug aan de fun die we hadden tijdens de shoots. Zijn er foto's bij die je graag wil bestellen? Dat kan via de BESTELSERVICE. Uiteraard krijg je dan foto's zonder logo en in de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Tijdens de shoot heb ik aangekondigd dat de foto's online komen. Mochten er echter foto's bij zijn die je wilt verwijderen, laat het me dan even weten. De komende tijd wil ik een aantal foto's verder bewerken en ze daarna aan mijn volgers op Facebook laten zien. Volg me dus op mijn Facebookpagina. Dat doe je door op 'Vind ik leuk' te klikken boven aan die pagina. Tijdens het bewerken kan ik wat meer creativiteit in de foto brengen. Ook deze creatieve foto's zijn te bestellen. Stuur me dan maar even een berichtje en dan zet ik hem in de bestelservice.

Bedankt iedereen, jullie zijn super modellen!

Groetjes en tot weer eens,
Maik Jansen

 

Heb je opmerkingen, of vragen? Let me know!

Een beoordeling geven kan via deze link.

Laat hier je bericht achter:
Like deze BLOG en deel met je vrienden:
Like de Facebookpagina: