Prom Dress Kids

Een andere tak van.....

Hoevaak ben ik tijdens een dagje fotograferen met kleine mensjes vanaf mijn lage krukje opgestaan en weer gaan zitten? Zo ongeveer 1.734 keer. Minstens! Ik geloof dat ik nu, bijna een week later, nóg spierpijn heb. Fotosport! Véél intensiever dan bootcamp. Men neme drie flitsers, een achterwand, een camera en twee kleine krukjes. Eén voor zo'n minimodel en één voor de foto-atleet. Het gaat helemaal vanzelf. Je hebt niks in de gaten. Maar de volgende dag brengen meneer 'gluteus maximus' en mevrouw 'musculus quadriceps femoris' je even op de hoogte van hun bestaan. Auw! Bedankt voor jullie harde werk.

Moeder blij, kleine blij, ik blij

Kinderen... Het zijn nét mensjes met hun eigen karakter, hoe klein ze ook zijn. Ik kan écht zeggen dat ik met plezier heb staan-zitten-staan-zitten fotograferen. Helemaal leuk als je hun moeders observeert. Die zijn zó trots en doen de hele tijd hun best om hun kroost aan te moedigen. Het is aandoenlijk om te zien. En dat maakt mij weer blij, hoewel het soms lastig is de aandacht van hun kind bij het fotograferen te houden. Ik zwaai, steek mijn tong uit, lach vriendelijk, frons mijn wenkbrauwen, trek aan mijn oor, beweeg met mijn neus en wijs naar mijn lens... FLITS!!

De foto verschijnt na enkele seconden op mijn iPad. "Wauw!". Moeder is er gelukkig mee. Ik glimlach, steek een duim op, knipoog naar de grote kleine mens en... FLITS!!!

In samenwerking met KD Photo Factory voor Kids

Pop-up Studio

In een beetje woonkamer is het al mogelijk mijn pop-up studio neer te zetten. Even de tafel aan de kant en binnen een kwartier staat alles klaar om zulke leuke (familie-) portretjes te maken. Op kantoor of in de kantine kunnen we uiteraard ook zakelijke profielfoto's maken voor uw 'personal branding' op LinkedIn.

4 Comments