Met Frank Doorhof op pad

Over de hele wereld gingen fotografen samen op pad voor de Kelbyone World Wide Photo Walk. Het goede doel dit jaar was het Springs of Hope Weeshuis in Kenya. Iedereen die mee deed werd gevraag een minimale storting van $1,- te doen.

In Tilburg werd de fotowandeling geleid door Frank Doorhof. Ondanks de flinke buien in de ochtend en vroege middag, verzamelden zich ruim dertig fotografen in de fotozaak van Teurlings, midden in het centrum. We werden gastvrij ontvangen met een drankje en een lekker broodje kroket, zodat we de nodige energie konden opdoen voor de wandeling die volgde. 

Van vijf tot zeven uur liepen we als groep door de stad. Er werd veel gesproken, gedeeld, gelachen en natuurlijk gefotografeerd.

Hieronder mijn foto's van die middag:

Fototip

Heb je de kans eens mee te lopen met een fotowalk, dan zeg ik: doen! Je hebt te maken met mensen die jou snappen. Uiteraard is iedereen anders en heeft zijn eigen voorkeuren, maar de gemene deler is de liefde voor het beeld. Je hebt ineens een heleboel stof om over te praten, leert van elkaar en bovendien ben je weer eens een middag van de straat...... Oh nee, dat niet.

Door: Maik Jansen