Sphere 360° foto's

Ultieme selfie

Met mijn 360° camera maak ik regelmatig de ultieme selfie, namelijk een foto of filmpje waarin je rond kunt kijken in de omgeving waar ik sta. Toen ik voor de Maas & Waler een portretsessie had in Kasteel Hernen, nam ik het toestel mee om mezelf, maar ook wat van het kasteel te laten zien.

Kasteel Hernen

Na de portretsessie, stond ik met de beheerder nog wat na te praten. Het was gezellig. Mijn fototas was tijdens het keuvelen al ingepakt, op mijn lampstatief na. Dat gaf me de gelegenheid er mijn 360° camera op te plaatsen voor een demonstratie. Met mijn telefoon als afstandbediening, hadden we de tijd om het torentje te verlaten vóór ik deze foto nam (klik en sleep met je muis, of swipe op je scherm om rond te kijken):

Torentje Kasteel Hernen. Check https://maikjansen.com/sphere/

Google Streetview

Zo nu en dan help ik bedrijven hun bereik te vergroten door middel van 360° foto's op Google maps. Het is namelijk zo dat potentiële klanten vaak op hun telefoon zoeken naar bedrijven in hun buurt. Daar wordt de app van Google Maps veelvuldig voor gebruikt. Klik hier voor een voorbeeld.