Wat een prachtig weer...

...hadden Miriam en Marc besteld, zodat hun huwelijk in de open lucht in het stralende zonnetje voltrokken mocht worden. De hele week werden de meteorologen nauwlettend in het oog gehouden, want op de vrijdag stond namelijk een donderwolkje voorspeld. En die moest weg! Ik denk dat Miriam de weergoden eens eventjes de oren gewassen heeft, zodat zij alleen in het meest oostelijke deel van Nederland hun bliksemschichten lieten knallen. Goed gedaan Mim!

Alles was super geregeld! Er waren corsages, waterflessen, champagne, een jurk, pakken en een verrassing. Donderdags was Marc in de weer geweest om zijn auto te laten blinken. Die zag er dan ook waarschijnlijk prachtig uit. Petje af voor Marc. Maar toen kwam Dianne met een wel hele mooie huwelijksauto aanrijden. Zo mooi, dat Miriam in haar enthousiasme haar bruidsboeket bijna vergat mee te nemen. Dankzij Daan, kwam dat nog goed. Duim omhoog voor Daan, mensen!! Want hij heeft tijdens de bruidsreportage flink moeten sjouwen met flitsers en dekentjes. Thanks!


Daar zit muziek in...

Beide M&M's hebben nogal, heel, gigantisch veel met blaasmuziek. En dus werd de huwelijkse ceremonie begeleid door een fantastisch gelegenheidsorkest. Iedere aanwezige werd geraakt door de prachtige muziek. Een bijzonder stuk, bracht glinsteringen in de ogen van Miriam en Marc: Bömischer Traum. Laat dat muziek hiernaast maar even lopen op terwijl je kijkt naar dit kleine voorproefje hieronder (klik om te vergroten):Hartelijk gefeliciteerd

Binnenkort komen er meer foto's beschikbaar om te bekijken. Jullie moeten echter even op het hoofdgerecht wachten. Check dus regelmatig mijn website, of like deze Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Rest mij jullie: ouders, schoonouders, opa's en oma's, broers, zussen, ooms en tantes, neefjes en nichtjes, vrienden en vriendinnen, maar bovenal Miriam en Marc geluk te wensen met dit prachtige huwelijk.

Een welgemeende felicitatie,

Maik