Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Eigenlijk wil je best graag weer eens foto's laten maken van je opgroeiende kinderen. Maar krijg dát maar eens geregeld. Die kids hebben het druk! En jij trouwens ook. Hoe ga je het dan voor elkaar krijgen de hele familie "spik en span" in de auto te krijgen, op weg naar een fotostudio? Onbegonnen werk.

De oplossing? Vraag een fotograaf bij jou thuis te komen fotograferen! Even een washandje over de snoetjes, een kam door het haar en flits!

Huiskamerportret waarin de vitrage voor het raam dient als achtergrond. De camera-instellingen zijn zó gekozen, dat alle details van het raam en de vitrage verdwijnen. Een softbox met een reportageflitser belicht de kinderen.

Huiskamerportret waarin de vitrage voor het raam dient als achtergrond. De camera-instellingen zijn zó gekozen, dat alle details van het raam en de vitrage verdwijnen. Een softbox met een reportageflitser belicht de kinderen.

Oost west, thuis best

Je hebt graag je eigen krul-, stijl- en wimpertang bij de hand. Je hele garderobe meeslepen naar een studio is ook niet echt waar je zin in hebt. Thuis heb je je eigen kaptafel, schoenenkast en nagellak bij de hand, voel je je op je gemakt en zet je je eigen sterke bakkie koffie. Handig! Maar met je iPhone lukt het helaas niet een foto te maken die een canvas waard is....

Wat zou een uurtje fotografie kosten? Zou het mogelijk zijn je vriend ook op de foto gaat, en jullie dan de kosten samen delen? Kan je zo'n shoot cadeau doen? Is het mogelijk een afdruk op hout bestellen of op aluminium? 

Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door even contact op te nemen.

Hebben jullie zo'n mooie raampartij? Of is deze te vinden bij de manege, of sportclub? Je kunt er zulke foto's laten maken. Laat er een afdrukken op plexiglas en je hebt een prachtig cadeau!

Fotograaf in de buurt.

Een goede foto is véél meer waard dan wat je ervoor betaalt.

Misschien ben je op ideeën gebracht en neem je contact op met een fotograaf bij jou in de buurt? Dan is mijn missie geslaagd. Uiteraard verschijnt dit artikel op mijn eigen website, maar wanneer je in Groningen woont, of in Maastricht, is het slim eerst in je eigen regio een fotograaf te zoeken. Dat scheelt immers reiskosten!

Mij gaat het erom je ervan te overtuigen dat een fotograaf je wat te bieden heeft. Een goede foto is véél meer waard dan wat je ervoor betaalt. Er zit namelijk een gevoelswaarde aan vast, die toeneemt naarmate de jaren verstrijken. Dit geldt in het bijzonder voor foto's die het waard waren te laten afdrukken in een vaklab.

Een afdruk in een lijstje of op een canvas aan de muur, geeft je elke dag veel meer dan een digitale foto op een harde schijf. Ben je het daarmee eens, of oneens? Geef jouw mening hieronder.


 

Door: Maik Jansen

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Tip: abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang acties en artikelen gewoon in je mailbox. Handig!
Sharing is caring, peeps, en vergeet niet mijn Facebookpagina en Youtubekanaal te liken.
Laat je een reactie achter? Cool!