Pop-up Studio

Wanneer ik op locatie fotografeer, gaat er een flinke hoeveelheid fotospullen mee. Daarmee zet ik een studio op in een tuin, schuur, hal of bedrijf. En dat alles past gewoon in die kleine grijze MR2 waarmee ik dagelijks op de weg ben.

Familiereportage

Gisteren kwam ik thuis van een familiereportage en besloot eens te filmen wat ik bij me had: lampstatieven, achtergrond, studioflitsers, deep octa softbox, reflectors, grids, een driepoot, verlengkabels en een flinke rollerbag met twee bodies, vier lenzen, vier reportageflitsers, flitsstandaarden, lichtmeter, colour checker passport, triggers, en nog een niet op te noemen hoeveelheid klein fotospul...

Check het filmpje:

iMovie

Het maken van dit filmpje was super-easy en geheel gedaan op mijn iPhone mbv iMovie. Het is zo leuk om te doen dat ik van plan ben wat vaker mijn iPhone te gebruiken voor bewegende beelden.