Warm!

De zomer begon! Gisteren in Gorinchem. Daar waren vele festiviteiten georganiseerd rondom de havendag en het muziekfestijn. Ook mijn dweilorkest, de Free Style Herrie Kapel, was aanwezig om o.a. met trombone, trompet en trom de stad van onze klanken te laten genieten. De terrasjes waren vol, het water in de fontein koel en de paling vet.

Water

In de haven lagen vele bootjes en op de kant werd paling gerookt. Terwijl ik van mijn cola genoot, zat ik dat op een trapje allemaal te bekijken. Omdat we nog even tijd hadden voor ons optreden op het volgende podium, legde ik mijn trompet aan de kant en kon een halfuurtje rondlopen om foto's te maken. Ik heb er een drietal kunnen bewerken vandaag.

1/500 sec @ f/6,3 ISO 200 24 mm

1/250 sec @ f/6,3 ISO 200 70 mm

1/400 sec @ f/5,6 ISO 200 24 mm

Marine

Deze duikers van de Marine namen toerbeurt in een container waarvan de zijkanten van glas gemaakt waren. Wat gebeurt er in deze foto? Welk verhaal zie jij erin? Met wie telefoneert de matroos op de achtergrond?

Let me know!!

Mee kletsen? Dat kán! Laat je reactie achter... Cool. :-)

Like deze BLOG en
deel met je vrienden:

Like mijn Facebookpagina: